sdp

Održana koordinacija predsjednika općinskih i gradskih organizacija SDP-a Koprivničko-križevačke županije

Novi predsjednik SDP-a Koprivničko-križevačke županije Mladen Kešer sazvao je 1. sastanak koordinacije predsjednika/ca gradskih i općinskih organizacija SDP-a Koprivničko-križevačke županije. Sastanak je održan u srijedu u Koprivničkim Bregima.

Kešer je predstavio svoje potpredsjednike za koprivnički sektor Mišela Jakšića, križevački sektor Ivana Knoka i đurđevački sektor Marka Fucaka. Predstavljeno je i predsjedništvo u sastavu Damir Lacković, Tomislav Golubić, Marko Katanović, Tomislav Kučina i Velimir Pintarić.

Kešerje iznio svoje smjernice i viziju razvoja županijskog SDP-a, te je naglasio kako stranku vidi kao jedinu alternativu koja mora imati odgovore i rješenja za sva aktualna pitanja.

-Stranka je živi organizam i treba ju hraniti idejama koje će građanima osigurati nadu i bolji život u svojim sredinama- istaknuo je Kešer i dodoa kako vidi županijski SDP u narednom razdoblju kao stranku u kojoj će se prepoznati radnici, učitelji, odvjetnici, poduzetnici, poljprivrednici, sportaši i svi koji imaju interes za razvoj svojeg mjesta, grada i općine.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

ilustracija

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba tribine u Koprivnici, Đurđevcu i Križevcima

Županijski Savjet za umirovljenike i osobe starije životne dobi koprivničko-križevačke županije povodom obilježavanja Međunarodnog dana …

udruga bolje sutra

Udruga “Bolje sutra” dobila prostor na korištenje

U prostoru koprivničkog Kampusa održana je konferencija za medije u organizaciji Udruge za osobe s …