Izjava dana
sdp

Održana koordinacija predsjednika općinskih i gradskih organizacija SDP-a Koprivničko-križevačke županije

Novi predsjednik SDP-a Koprivničko-križevačke županije Mladen Kešer sazvao je 1. sastanak koordinacije predsjednika/ca gradskih i općinskih organizacija SDP-a Koprivničko-križevačke županije. Sastanak je održan u srijedu u Koprivničkim Bregima.

Kešer je predstavio svoje potpredsjednike za koprivnički sektor Mišela Jakšića, križevački sektor Ivana Knoka i đurđevački sektor Marka Fucaka. Predstavljeno je i predsjedništvo u sastavu Damir Lacković, Tomislav Golubić, Marko Katanović, Tomislav Kučina i Velimir Pintarić.

Kešerje iznio svoje smjernice i viziju razvoja županijskog SDP-a, te je naglasio kako stranku vidi kao jedinu alternativu koja mora imati odgovore i rješenja za sva aktualna pitanja.

-Stranka je živi organizam i treba ju hraniti idejama koje će građanima osigurati nadu i bolji život u svojim sredinama- istaknuo je Kešer i dodoa kako vidi županijski SDP u narednom razdoblju kao stranku u kojoj će se prepoznati radnici, učitelji, odvjetnici, poduzetnici, poljprivrednici, sportaši i svi koji imaju interes za razvoj svojeg mjesta, grada i općine.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

vlada rh

VLADA Evo tko je imenovan i razriješen na zatvorenom dijelu sjednice

Na zatvorenome dijelu današnje sjednice, Vlada je utvrdila stajališta za sastanak Vijeća za opće poslove. …

Goran Stanzl/PIXSELL

Posljednji ispraćaj Dragutina Šurbeka na groblju Mirogoj

Posljednji ispraćaj stolnoteniskog velikana i olimpijca Dragutina Šurbeka (72) održan je danas na zagrebačkom groblju …