dvd koprivnica

Održana 144. skupština DVD-a Koprivnica

U Društvenom domu u Herešinu prošlog je vikenda održana 144. izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica, kojoj je u ime Koprivničko-križevačke županije prisustvovao referent za poslove zaštite i spašavanja Krešimir Škvorc.

Vodstvo Društva predstavilo je prošlogodišnje rezultate te planove za 2018. godinu, gdje je istaknuto kako je DVD-u pristupilo 25 novih članova, a trenutno ih broje 135. Među aktivnostima istaknut je rad s učenicima osnovnih škola, natjecanja na kojima su postigli zapažene rezultate te organizacija vatrogasnog turnira „Stjepan Paša“. U prošloj godini nabavljena je i nova vatrogasna oprema, a planiraju se osposobljavanja i usavršavanja članova.

Skupštini su još prisustvovali gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Ivan Golubić, načelnik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Koprivnica Ivan Kramarić, predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Goran Matoničkin, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Koprivnica Marijan Kicivoj, predsjednik Vijeća mjesnog odbora Herešin Ivan Lončarić, brojni predstavnici drugih DVD-ova i ostali gosti.

Na skupštini su također podijeljena priznanja i odlikovanja zaslužnim članovima.

prigorski.hr

Provjerite i ovo

foto: Željko Rukavina/24sata,hr

Župnik raspustio crkveni zbor u Reki: ‘Prestari su, ogovaraju’

Prošle nedjelje na misi u crkvi Presvetog Trojstva u Reki kod Koprivnice, župnik vlč. Mario …

Sanjin Strukic/PIXSELL

VIDEO 2500 trkača sudjelovalo na humanitarnoj kostimiranoj utrci “Zagreb Advent Run”

Oko 2500 sudionika s plavim kapica Djeda Božićnjaka protrčalo je u nedjelju centrom Zagreba u …