dvd koprivnica

Održana 144. skupština DVD-a Koprivnica

U Društvenom domu u Herešinu prošlog je vikenda održana 144. izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica, kojoj je u ime Koprivničko-križevačke županije prisustvovao referent za poslove zaštite i spašavanja Krešimir Škvorc.

Vodstvo Društva predstavilo je prošlogodišnje rezultate te planove za 2018. godinu, gdje je istaknuto kako je DVD-u pristupilo 25 novih članova, a trenutno ih broje 135. Među aktivnostima istaknut je rad s učenicima osnovnih škola, natjecanja na kojima su postigli zapažene rezultate te organizacija vatrogasnog turnira „Stjepan Paša“. U prošloj godini nabavljena je i nova vatrogasna oprema, a planiraju se osposobljavanja i usavršavanja članova.

Skupštini su još prisustvovali gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Ivan Golubić, načelnik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Koprivnica Ivan Kramarić, predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Goran Matoničkin, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Koprivnica Marijan Kicivoj, predsjednik Vijeća mjesnog odbora Herešin Ivan Lončarić, brojni predstavnici drugih DVD-ova i ostali gosti.

Na skupštini su također podijeljena priznanja i odlikovanja zaslužnim članovima.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

vrijeme

Sunčano i iznadprosječno toplo

Sunčano i iznadprosječno toplo. Ujutro po kotlinama i uz rijeke lokalno moguća sumaglica ili kratkotrajna …

Damir Špehar/Pixsell

VIDEO Bjelovar: Na Trgu Eugena Kvaternika održava se prvi sajam cvijeća Flores

Hrvatska udruga poljoprivrednika Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije organizirali su prvi sajam cvijeća u Bjelovaru …