Izjava dana
obrtnicka

Obrtnička komora Zagreb u Vrbovcu održala sastanke Predsjedništva i Upravnog odbora

Udruženje obrtnika Vrbovec danas je bilo domaćin sjednici Predsjedništva i Upravnog odbora Obrtničke komore Zagreba.
Sjednica je održana pod predsjedavanjem dr. Mirze Šabića koji je nakon sjednice rekao kako će se na Zagrebačkom velesajmu od 25. do 27. travnja održati Zagrebački obrtnički sajam.

obrtnicka1

-Na ovoj sjednici raspravljali smo o pripremama za tu manifestaciju gdje ćemo predstaviti 30-tak obrtničkih zanimanja grada Zagreba i Zagrebačke županije. Sajam će organizirano posjetiti učenici VII i VIII razreda grada Zagreba i Zagrebačke županije. Cilj je Sajma da obrtnička zanimanja što kvalitetnije približimo mladima.

Istaknimo da je Obrtnička komora Zagreb aplicirala četiri projekta za sredstva Europske unije kad je riječ o obrtničkim zanimanjima i dobila odobrenje. U jednom je projektu Obrtnička komora nositelj – upravo u popularizaciji obrtničkih zanimanja, a u tri projekta je partner – rekao je Šabić.

obrtnicka2obrtnicka3

Dragan Vicković/prigorski.hr

Provjerite i ovo

Foto: ŠKK Kc

Športski kuglački klub Koprivnica obilježio 20 godina osnivanja i rada

Športski kuglački klub Koprivnica svečanom je sjednicom jučer obilježio 20. godišnjicu osnivanja i kontinuiranog djelovanja. …

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

Bjelovarsko-bilogorski župan o odluci Vlade za NUTS2 regije: Prvo su nam rekli da biramo, a onda su ignorirali naš izbor

Damir Bajs, bjelovarsko-bilogorski župan danas je održao konferenciju za medije na temu Odluke Vlade Republike …