Izjava dana
prigorski foto

NOVO! PRIGORSKI – FOTO & VIDEO

Mi smo tim fotografa s dugogodišnjim iskustvom. Kroz fotonovinarski rad dodatno smo izoštrili oko, a na Vaše traženje odlučili smo svoje znanje i iskustvo u fotografiranju ponuditi svima koji žele na najljepši mogući način ovjekovječiti svoje najljepše životne trenutke.
Nudimo fotografiranje vjenčanja, video snimanje vjenčanja i raznih svečanosti (krštenja, maturalne večeri, fotografiranje nekretnina i proizvoda i svih događaja po Vašoj želji).

 

Koristimo najsuvremeniju opremu i tehnologiju (Nikon i Canon) koja nam omogućuje da u pravom trenutku zabilježimo pravi kadar i na taj način stvorimo savršene fotografije.

Ljepota fotografije je u tome što može zabilježiti svaki Vaš trenutak u najljepšem mogućem izdanju. Za to je potreban iskusan fotograf, kvalitetna oprema i dobro oko za detalje.
Za savršene fotografije i video javite nam se na 098/658-796 ili na e-mail prigorski@prigorski.hr.
Ako želite – sve Vaše najljepše životne trenutke možete podijeliti i s čitateljima portala prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

bijeli stap

Obilježen Međunarodni dan bijelog štapa

Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije u ponedjeljak je u Domu za starije i nemoćne osobe u …

Promo

Započela provedba projekta “Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u poduzeću Promid d.o.o”

Poduzeće Promid d.o.o. započelo je s provedbom projekta: Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora …