foto: zvono.eu
foto: zvono.eu

NOGOMETNI SPEKTAKL Vatreni stižu u Bjelovar // Na korzu razmotana velika navijačka zastava iz Rusije

Pripreme za obilježavanje 120. obljetnice osnutka NK Bjelovar

Vatreni dolaze na bjelovarski Gradski stadion, najljepša je moguća vijest za ljubitelje nogometa, a spektakularno i nezaboravno druženje sa svjetskim doprvacima zakazano je za utorak. Naime, Hrvatska nogometna reprezentacija doći će uveličati obilježavanje 120 obljetnice osnutka NK Bjelovar. Nedvojbeno će to biti rođendan za pamćenje.

Damir Špehar/Pixsell
Damir Špehar/Pixsell

Na stadionu su završne pripreme za dolazak Vatrenih za koje je postavljena montažna tribina sa dodatnih 3.200 mjesta.

Stigla je i velika navijačka zastava, koja je bila uz Vatrene u Rusiji, piše zvono.eu. Impresivnu zastavu dužine 100 metara na bjelovarskom korzu na Dan neovisnosti razmotali su mlađi uzrasti NK Bjelovar. Tim povodom predsjednik NK Bjelovara Tominac je izjavio kako je zbog velike navale u prodaju pušteno još 300-tinjak ulaznica za tribinu sjever po 50 kuna.

foto: zvono.eu
foto: zvono.eu

Ulaznice možete kupiti u kućici na bjelovarskom korzu preko puta fontane te u caffe baru Story i na bjelovarskom Gradskom stadionu sutra do 12 sati. Ako već niste požurite po svoje ulaznice, kako biste bili dio sutrašnjeg spektakla i kako biste se upisali u bjelovarsku bogatu sportsku povijest.

prigorski.hr

Provjerite i ovo

foto

Lijep dan je pred nama

Prevladavat će sunčano, na kopnu uz umjerenu naoblaku. Navečer sa zapada naoblačenje, u noći na …

krizevci 2018 malonogometni turnir33

KRIŽEVCI 2018. OŽUJSKO-KTC-ROBIN TRGOVINE: Kadeti Zeline pobjednici skupine // Pub Cubismo otkotrljao Gravitacione kotrljače

Treći dan križevačkog malonogometnog turnira bio je u znaku 2. Turnira županijskih klubova Križevci 2018 …