gornja rijeka zabno

NOGOMET-VETERANI Tomislav iz Svetog Ivana Žabna nadigrao Gornju Rijeku

Prijateljska nogometna utakmica između veterana Gornje Rijeke i veterana Tomislava iz Svetog Ivana Žabna odigrana je u subotu u Gornjoj Rijeci. Slavili su gosti rezultatom 6:3. Spomenimo da je istim rezultatom 2015. godine slavila Gornja Rijeka, a ovi tradicionalni nogometni susreti veterana odigravaju se punih 25 godina.

Samo jednom je dvoboj završio bez pogodaka. Božidar Đurinić nam je rekao nekoliko riječi o tradiciji veteranskih nogometnih susreta.

veterani3

– Sve je krenulo 1993. godine kada je nas nekoliko dragovoljaca iz Gornje Rijeke, Jambrec, Đurinić, Petrinjak, Orejaš, Božo Lazar i iz Svetog Ivana Žabna Zvonko Beljo, Tomo Jurić, Nedo Kolovrat, Belošević i brojni drugi odlučilo put iz Domovinskog rata zajednički nastaviti druženjem na nogometnom terenu.

veterani5

Utakmice igramo u Svetom ivanu Žabnu u sklopu Svetoivanjskih dana, a oko Velike Gospe revanš je kod nas. Današnja će biti jubilarna 50 utakmica i pripremili smo plaketu povodom ove brojke- rekao je Đurinić i dodao kako će generacije koje dolaze nastaviti ovo nogometno druženje.

veterani4veterani2veteraniveterani1

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

Jurica Galoić/Pixsell

FOTO Tisuće vjernika na proslavi blagdana Velike Gospe u Mariji Bistrici i Molvama

Na svetkovinu Uznesenja Blažene Djevice Marije – Veliku Gospu, središnje misno slavlje u Hrvatskom nacionalnom …

sudovec

Noćni malonogometni turnir ove subote u Sudovcu

U subotu, 18. kolovoza u Sudovcu se održava noćni turnir u malom nogometu. Početak turnira …