stanovi

Napreduju radovi na izgradnji stanova u Radničkoj cesti u Đurđevcu // Zaprimaju se prijave za drugu zgradu

Grad Đurđevac i Agencija za posredovanje i pravni promet nekretnina pozivaju sve zainteresirane da se i dalje mogu prijaviti za kupnju stana preko programa društveno poticajne stanogradnje na području Grada Đurđevca.

Ovih dana na web stranici Grada Đurđevca objavljena je i konačna lista reda prvenstva gdje su obrađene pristigle prijave. Do sada je prijavljen interes za deset stanova, a već se prikupljaju i prijave za planiranu drugu zgradu.

Radovi na višestambenoj zgradi na Radničkoj cesti napreduju, a prema najavama izvođača radova, oni bi trebali potrajati najviše godinu dana stoga se predaja ključeva stanarima planira za točno godinu dana.

– Najbitnije je da će 12 mladih obitelji nakon što se izgradi zgrada rješiti svoje stambeno pitanje. Grad je dao izraditi projektnu dokumentaciju, osigurao je besplatno zemljište i oslobodio plaćanja komunalnog doprinosa kako bi cijena bila što povoljnija za buduće stanare.

U ovo vrijeme kada rastu cijene građevinskih usluga smatram da je postignuta odlična cijena za izgradnju zgrade. Siguran sam da će izvođač radove obaviti u roku tako da će se za godinu dana 12 obitelji useliti u novu zgradu. Još jednom zahvaljujem svima koji sudjeluju u realizaciji ovoga projekta– rekao je gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči.

Cilj uključenja u Program POS-a je da se građanima omogući zadovoljavanje stambenih potreba i poboljšanje kvalitete stanovanja izgradnjom stanova uz poticaj javnih sredstava i mogućnost obročne otplate po pristupačnijim uvjetima od tržišnih, u pogledu kamata i rokova otplate.

Zainteresirani za kupnju stanova mogu se i dalje javljati, a sve informacije o kupnji stana mogu dobiti na broj 811-052 ili na mail adresi grad@djurdjevac.hr.

prigorski.hr

Provjerite i ovo

gorivo

Od ponoći ista cijena benzina i dizela

Od ponoći je benzin jeftiniji za 2 lipe, dok je dizel poskupio za 3 lipe, …

Damir Špehar/PIXSELL

Bjelovar: Dodijeljene plakete Zlatna kuna najuspješnijim tvrtkama

Na svečanoj sjednici Gospodarskoga vijeća HGK-a Županijske komore Bjelovar dodijeljene su plakete Zlatna kuna najuspješnijim …