petrov bozo

Mostovci se uoči početka zasjedanja Sabora sastali u Križevcima

Mostovci su se u Križevcima okupili posljednjih dana gdje razgovaraju o planovima za stranku. Ovo okupljanje istaknutih članova Mosta na sjeveru Hrvatske događa se uoči početka sjednice Sabora, piše dnevnik.hr.

Čelnik Mosta Božo Petrov rekao je da je Mostu: ”izuzetno bitno da hrvatsko društvo bude pravedno i da sustav bude transparentan u svim segmentima, da poduzetnici imaju dobar okvir u kojim će otvarati radna mjesta”.

”Vjerujem da ćemo sa zakonskim inicijativama koje smo predstavili zadnja dva mjeseca nastaviti raditi istim tempom i očekujemo da će to građani prepoznati.

Na pitanje o otkupu dionica Ine Petrov je kazao: ”Naš stav o Ini je isti. Problem je da sadašnja vlast ne radi ništa po tom pitanju. Kad su nam predstavili ideju za otkup Ine prihvatili smo je i aktivno predložili kako to napraviti. Na žalost priča o otkupu Ine je priča o otkupu HEP-a. Tu nije bilo jasnog, čistog motiva u cijeloj priči. Mi i dalje smatramo da je Ina i dalje izuzetno bitna, da se treba ići u otkup”.

Smatra da nije kasno da se krene u preuzimanje Ine. ”Samo se za to treba odlučiti. Pitanje je da li Andrej Plenković i drugi članovi Vlade imaju za to namjere”, rekao je Petrov.

U sljedećim mjesecima u Saboru neće tražiti smjene ministara nego, kaže, inicirati zakone, prvenstveno vezane za poduzetništvo.

fah

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

ilustracija

Križevci: Muškarac predao bombe i eksplozivna sredstva

Jedna je osoba s križevačkog područja jučer, 22. listopada, dragovoljno predala četiri ručne bombe i …

groblje

Posljednji ispraćaj

Preminuo je Dario Konučart (59). Posljednji ispraćaj će biti na Gradskom groblju u Križevcima, u …