Izjava dana
prigorke

MODNI KUTAK Tri elegantne i prekrasne prigorske žene

Na sinoćnjem izboru Vinske kraljice Kalničke vinske regije osim lijepih natjecateljica bilo je još puno ljepote u dvorani i na centralnoj pozornici. Naime, u žiriju su uz dva muškarca bile i prigorske poduzetnice Nataša Sladić i Martina Vidmanić, a vedar voditeljski duh manifestaciji dala je Tihana Gjurašin, poznato lice TV Jabuke.

prigorke

Tri elegantne prigorske žene koje uz svoje radne obveze uspijevaju pronaći vremena da uvijek budu dotjerane. Nataša Sladić je za ovu prigodu odjenula hlače i sako, a vedar duh naglasila je bijelom majicom. Odlično joj stoji ova poslovna kombinacija.

Martina Vidmanić je osmijehom i crvenim kaputićem bila kao u nekoj bajci, baš kao i Tihana Gjurašin u prekrasnoj crnoj haljini s bijelim vodoravnim linijama. Nataša se odlučila za svijetlije cipele, dok su Martina i Tihana odabrale crne cipele za večer u kojoj je izabrana Vinska kraljica.

Nataša Sladić
Nataša Sladić
Martina Vidmanić
Martina Vidmanić
Tihana Gjurašin
Tihana Gjurašin

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell

FEŠTA SE SPREMA Zlatko Dalić sa suprugom Davorkom u vikendici organizirao druženje za prijatelje i novinare

VARAŽDIN – Izbornik Vatrenih Zlatko Dalić sa suprugom Davorkom ugostio je prijatelje i novinare u …

Igor Kralj/Pixsell

Fotoreporter Yuri Cortez na poziv HTZ-a dolazi u Hrvatsku

Hrvatska turistička zajednica kontaktirala je Yurija Corteza, fotoreportera Angence France-Pressa, koji je djelić svjetske slave i pažnje …