keser filipasic

Mladen Kešer najavio izgradnju nogometnog stadiona s atletskom stazom u Kalniku

Poznato je da nogometaši Kalnika svoje utakmice odigravaju na području općine Sveti Petar Orehovec, točnije na igralištu Dragovoljca iz Bočkovca. Naime, kalnički nogometaši nemaju nogometni teren prikladan za odigravanje utakmica, ali čelni čovjek Kalnika Mladen Kešer na pragu je rješenja.

-Krećemo u projekt izgradnje stadiona i u završnoj smo fazi otkupa zemljišta. Na idućoj sjednici Općinskog vijeća ćemo pripremiti odluke. Naime, jedan dio zemljišta je u vlasništvu općine Kalnik, a drugi dio treba kupiti.

Riječ je o 11 tisuća kvadratnih metara i u dogovoru smo s dva privatna vlasnika koji nam moraju ustupiti dio svojeg zemljišta. Na taj način bi u 2018. godini konačno imali privremeno igralište, imali projektnu dokumentaciju, građevinsku dozvolu i onda bi kandidirali stadion za izgradnju.

Radi se o stadionu sa četiri atletske staze s tribinama, svlačionicama, ali i Vatrogasnim centrom DVD-a Kalnik koji bi se nalazio ispod tribina – rekao nam je Mladen Kešer.

prigorski.hr

Provjerite i ovo

Damir Špehar/PIXSELL

Bjelovar: Dodijeljene plakete Zlatna kuna najuspješnijim tvrtkama

Na svečanoj sjednici Gospodarskoga vijeća HGK-a Županijske komore Bjelovar dodijeljene su plakete Zlatna kuna najuspješnijim …

autocesta

NIZ NEPRAVILNOSTI Trake ispred tunela tek iscrtane, a već se raspadaju

Trake ispred tunela tek iscrtane, a već se raspadaju: Tko je kriv i koliko će …