bosnjakovic

MINISTAR BOŠNJAKOVIĆ DONIO ODLUKU Od 1. rujna Đurđevac dobiva Stalnu službu suda

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković u četvrtak je donio odluku o osnivanju Stalne službe suda u Đurđevcu s početkom rada od 1. rujna 2018. godine. Naime, tijekom nedavnog posjeta pravosudnom području Općinskog suda u Koprivnici, u Đurđevcu je najavio osnivanje Stalne službe što je ovom odlukom i ispunio.

Tako će nakon pet godina izbivanja, u gradu picoka ponovno biti dostupna stalna služba Đurđevčanima, ali i stanovnicima sedam okolnih općina: Kalinovca, Virja, Novog Virja, Molvi, Ferdinandovca, Kloštra Podravskog i Podravskih Sesveta.

Inače, obilaskom zgrade u kojoj je prije bio smješten Općinski sud u Đurđevcu, utvrđeno je postojanje svih potrebnih materijalnih uvjeta za rad gruntovnice i stalne službe suda. Tom je prilikom novoizabrana predsjednica Općinskog suda u Koprivnici Marija Grgešić ministru ukazala na nužnost osnivanja stalne službe, te je podržala zalaganje i inicijativu gradskih vlasti za povratkom gruntovnice i stalne službe suda koja neprekinuto traje od vremena ukidanja i preseljenja suda u Koprivnicu.

Ovim putem gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca i saborski zastupnik Željko Lacković u ime svih žitelja đurđevačke Podravine upućuju javnu zahvalu ministru pravosuđa Draženu Bošnjakoviću i predsjedniku Vlade Republike Hrvatske Andreju Plenkoviću.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

marcela gudic i lucija kovacic

ATLETIKA Marcela Gudić kadetska prvakinja na 2000 m, a Lucija Kovačić peta na 300 m

Marcela Gudić prva u utrci na 2000 metara na finalu kadetskog kupa Hrvatske u Rijeci. …

viktorija

NOGOMET Viktorija deklasirala Prugovac // Šest pogodaka Sovara i četiri Manjića

VIKTORIJA-PRUGOVAC 11:0 (7:0) Igralište Vojakovac, SUCI: Željko Hontić, Miodrag Plantak i Ivan Bukovčan DELEGAT: Stevo …