turnir (3)

Mario Rajn: Križevački malonogometni turnir nesumnjivo je jedan od najatraktivnijih u Hrvatskoj // D. Kovačić: Očekujemo 40 ekipa na glavnom i oko 25 na županijskom turniru

Danas je u dvorani OŠ Ljudevita Modeca održana konferencija za novinare na kojoj su nadolazeći Turnir u malom nogometu “Križevci 2017. Ožujsko-KTC” i 1. Turnir županijskih klubova “Robin trgovine”predstavili križevački gradonačelnik Mario Rajn, direktor turnira i predsjednik NK Križevci Damir Kemenović i tajnik ZŠU Križevci i tajnik turnira Draženko Kovačić.

-Grad Križevci su ponosni na ovaj turnir, na njegovo 19. održavanje, kao i na prvi turnir županijskih klubova. Organizacija ovakvog turnira je svake godine izazov. Uvijek se nađu neke prepreke, ali su organizatori pokazali da znaju svoj posao, ali i mi ćemo tu uvijek pomoći da svi možemo uživati u malonogometnom spektaklu, koji je nesumnjivo jedan od najatraktivnijih turnira u Hrvatskoj, uz sam bok Kutiji šibica. – rekao je gradonačelnik Rajn te dodao kako će Grad Križevci uvijek podržati ovakav susret, a i bliži se i lijepa obljetnica tog događaja.

Mario Rajn, gradonačelnik Križevca
Mario Rajn, gradonačelnik Križevca

Tajnik ZŠU kao član organizacijskog odbora od samih početaka zahvalio je gradonačelniku i Gradu što i dalje podržavaju ovaj sportski događaj. -Zaista ovaj turnir stoji uz bok Kutiji šibica. Turnir županijskih klubova svakako je jedan novitet koji smatram da će uspjeti. Cilj nam je da sad kada ti klubovi imaju “hladan pogon” mogu i dalje se ligaški natjecati. Također, važno je za spomenuti da se u sklopu turnira održava i turnir U-14 “Cedevita Sport”. Fond je u oba turnira bogat, što ja vjerujem da će privući natjecatelje u oba turnira.-rekao je Kovačić te na pitanje novinara konstatirao kako očekuje 40 ekipa u glavnom turniru i 25 turnira u županijskom, a sve više od toga je fantastično.

Draženko Kovačić
Draženko Kovačić

Direktor turnira Damir Kemenović pojasnio je kako je cilj županijskog turnira na parket vratiti domaće dečke. -Njih smo počeli polako gubiti, ali oni imaju što za pokazati publici. Važno je napomenuti da na županijskom turniru mogu sudjelovati samo registrirani igrači tog kluba, a mogu se natjecati juniori, seniori i veterani. Naravno, sudjelovanje na ovom turniru ne isključuje mogućnost sudjelovanja na glavnom turniru. – pojaasnio je predsjednik Kemenović.

Damir Kemenović
Damir Kemenović

Prijave na turnir traju do 12. prosinca do 19 sati kada će se održati ždrijeb. Prva nagrada na glavnom turniru iznosi 40.000 kn za prvo, 15.000 kn za drugo, 10.000 za treće te 5.000 kn za četvrto mjesto. Kotizacija za ovaj turnir je 800 kn.

turnir

Prva nagrada na Turniru županijskih klubova iznosi 10.000 kn, druga donosi 5.000 kn, treća 2.000, a četvrta nagrada iznosi 1.000 kn. Kotizacija za ovaj turnir iznosi 400 kn.

malonogometni

pozivnica turnir zupanijski klubovi

Početak oba turnira je 15. prosinca 2017., a završetak je 6. siječnja 2018. godine.

Organizatori su NK Križevci i Zajednica športskih udruga Križevci.

Pozivnica turnir 19.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

svinja3

VIDEO Odbjegla svinja iz Prigorja dospjela u brojne medije

Na putu prema klaonici svinja je pobjegla iz prikolice kod Guščerovca i napravila prometni kaos. …

pozivnica talijanska večer web-2

U subotu priredba povodom 20 godina suradnje OŠ Ljudevita Modeca Križevci i Udruge „Bimbo chiama bimbo”

Osnovna škola Ljudevita Modeca Križevci poziva na priredbu povodom 20 godina suradnje s Udrugom „Bimbo chiama …