Izjava dana

dobermann

MALONOGOMETNI TURNIR U KRIŽEVCIMA Čestitke organizatorima, navijačima, igračima i sucima

Subotnjom finalnom utakmicom između Dobermanna i Rost Šport Supra Sporta završilo je 18. izdanje malonogometnog turnira Križevci 2016. – Ožujsko. Malonogometni turnir zajednički su organizirali Zajednica sportskih udruga Križevci i NK Križevci uz pokroviteljstvo Grada Križevaca i Koprivničko-križevačke županije i medijsku potporu portala prigorski.hr.

Malonogometni majstori pod nazivom CB Dobermann osvojili su križevački turnir na kojem je sudjelovalo 40 malonogometnih družina. Treći je bio Supersport Casino, a četvrta ekipa Detektiv Pasco & Alan company & Hell energy. Odigrano je ukupno 80 utakmica, a nekoliko tisuća gledatelja vidjelo je kako se mreža trese gotovo 400 puta.

turnir

 

Najboljim igračem turnira proglašen je Mislav Banek iz Dobermanna, a iz iste ekipe za najboljeg vratara proglašen je Žarko Luketin. Nagrada za fair play “Goran Ilotić” pripala je ekipi Detektiv Pasco & Alan company & Hell energy, a najbolji strijelac turnira bio je Anton Gaši iz Big Bang Teama koji je deset puta zatresao protivničku mrežu.

Dobermann mora zahvaliti Silviji

U nokaut fazi CB Dobermann igrao je najbolji nogomet, ali da bi se osvojio veliki turnir potrebno je i malo sreće. Naime, u grupnoj fazi natjecanja tri ekipe su imale isti broj bodova, a u osmini finala mjesta je bilo samo za dvije. Ekipa Bravel imala je bolju međusobnu gol razliku, dok su Dobermann i Caffe bar & Fitness Prestige imali istu gol razliku. Propozicije turnira u takvom slučaju traže sudionika nastavka natjecanja “izvlačenjem papirića”.

Silvija Piškorić
Silvija Piškorić

Sreću za Dobermann, a tugu za Caffe bar & Fitness Prestige donijela je Silvija Piškorić koja se s tribina spustila na parket križevačkog sportskog doma i iz pokala izvukla papirić s natpisom CB Dobermann. Na taj način branitelj naslova dobio je priliku da ponovo osvoji turnir i glavnu nagradu u iznosu od 40 tisuća kuna.

Na kraju velikog sportskog događaja u Križevcima treba čestitati organizatorima na odlično odrađenom poslu. Suci su bili na visokoj razini, a treba čestitati igračima i navijačima koji su se odlično nadopunjavali tijekom utakmica. Gotovo je gotovo, i s nestrpljenjem očekujemo nova malonogometna uzbuđenja krajem 2017. godine.

turnir-finalekemenovicstefica ocvirekturnir

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

sabolic

Ivan Sabolić (SDP): Brine me bankrot Lovačkog saveza Koprivničko-križevačke županije

Izvješće o lovnom gospodarstvu i šumarstvu na području Koprivničko-križevačke županije u 2017. godini nije prošlo …

Sanjin Strukić/Pixsell

SJAJNA GODINA ZA KALNIK Odobreno novih 300 tisuća kuna za kalnički Sportski i vatrogasni centar

Načelnik Općine Kalnik Mladen Kešer ponovo će u srijedu u Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova …