NOVAGENETIK
dobermann

MALONOGOMETNI TURNIR U KRIŽEVCIMA Čestitke organizatorima, navijačima, igračima i sucima
Subotnjom finalnom utakmicom između Dobermanna i Rost Šport Supra Sporta završilo je 18. izdanje malonogometnog turnira Križevci 2016. – Ožujsko. Malonogometni turnir zajednički su organizirali Zajednica sportskih udruga Križevci i NK Križevci uz pokroviteljstvo Grada Križevaca i Koprivničko-križevačke županije i medijsku potporu portala prigorski.hr.

Malonogometni majstori pod nazivom CB Dobermann osvojili su križevački turnir na kojem je sudjelovalo 40 malonogometnih družina. Treći je bio Supersport Casino, a četvrta ekipa Detektiv Pasco & Alan company & Hell energy. Odigrano je ukupno 80 utakmica, a nekoliko tisuća gledatelja vidjelo je kako se mreža trese gotovo 400 puta.

turnir

 

Najboljim igračem turnira proglašen je Mislav Banek iz Dobermanna, a iz iste ekipe za najboljeg vratara proglašen je Žarko Luketin. Nagrada za fair play “Goran Ilotić” pripala je ekipi Detektiv Pasco & Alan company & Hell energy, a najbolji strijelac turnira bio je Anton Gaši iz Big Bang Teama koji je deset puta zatresao protivničku mrežu.

Dobermann mora zahvaliti Silviji

U nokaut fazi CB Dobermann igrao je najbolji nogomet, ali da bi se osvojio veliki turnir potrebno je i malo sreće. Naime, u grupnoj fazi natjecanja tri ekipe su imale isti broj bodova, a u osmini finala mjesta je bilo samo za dvije. Ekipa Bravel imala je bolju međusobnu gol razliku, dok su Dobermann i Caffe bar & Fitness Prestige imali istu gol razliku. Propozicije turnira u takvom slučaju traže sudionika nastavka natjecanja “izvlačenjem papirića”.

Silvija Piškorić
Silvija Piškorić

Sreću za Dobermann, a tugu za Caffe bar & Fitness Prestige donijela je Silvija Piškorić koja se s tribina spustila na parket križevačkog sportskog doma i iz pokala izvukla papirić s natpisom CB Dobermann. Na taj način branitelj naslova dobio je priliku da ponovo osvoji turnir i glavnu nagradu u iznosu od 40 tisuća kuna.

Na kraju velikog sportskog događaja u Križevcima treba čestitati organizatorima na odlično odrađenom poslu. Suci su bili na visokoj razini, a treba čestitati igračima i navijačima koji su se odlično nadopunjavali tijekom utakmica. Gotovo je gotovo, i s nestrpljenjem očekujemo nova malonogometna uzbuđenja krajem 2017. godine.

turnir-finalekemenovicstefica ocvirekturnir

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

kamion

STRAŠNA TRAGEDIJA Kamion pregazio radnika prilikom odvoza otpada

Radnicima koji su svjedočili nesreći bit će osigurana psihološka pomoć

alkohol

Pijani mladić polijevao alkoholnim pićima goste noćnog kluba

Policija je odvela mladića...