lagovi

Lokalne akcijske grupe na radionici u Križevcima

U organizaciji Ministarstva poljoprivrede – Mreže za ruralni razvoj i Lokalne akcije grupe „Prigorje“ u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci održana je radionica namijenjena predstavnicima lokalnih akcijskih grupa u Republici Hrvatskoj.

Svrha radionice bila je priprema na natječaje za tipove operacija 19.3.1. „Priprema aktivnosti projekta suradnje“, 19.3.2. „Provedba aktivnosti projekta suradnje“ i 19.4.1. „Tekući troškovi i animacija“.

Sudionici su mogli saznati nešto više o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi podmjera 19.2., 19.3. i 19.4. kao i o samim natječajima.

Okupljene je u ime Grada Križevaca pozdravio gradonačelnik Mario Rajn istaknuvši zadovoljstvo što se jedna ovakva radionica održava upravo u Križevcima.

Natječaj za ove potpore otvoren je do 2. srpnja, a prijaviti se mogu mala poljoprivredna gospodarstva. Konkretno, LAG „Prigorje“ pružit će 19 potpora u pojedinačnom iznosu do 15.000,00 eura po potpori.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

krizevci u-13

NOGOMET Križevčani nadjačali Bjelovarčane u uzrastu početnika i mlađih pionira, a Bjelovarčani pionira bolji od Križevaca

U-11 RADNIK KRIŽEVCI 5 (2) BJELOVAR  2 (1) KRIŽEVCI – Gradski stadion. SUTKINJA: Valentina Vitez …

grafiti1

KRIŽEVAČKI ŽALAC Vandalizam – primitivizam

KRIŽEVCI – Već sam čin šaranja zidova sprejevima dokaz je nečijeg primitivizma i bahatog odnosa …