zeljko lackovic

Lacković: Ako Grmoju zbog teških optužbi ne tuži DSV – tužit ću ja

Saborski zastupnik Željko Lacković gostovao je u ponedjeljak na televiziji N1 te je najavio tužbu protiv Nikole Grmoje.

Naime, Nikola Grmoja je prozvao Željka Lackovića zbog članstva u Državnom sudbenom vijeću. Sporno mu je što je Lacković član DSV-a te je rekao da je DSV izvor korupcije. Zbog  svega izrečenog Lacković je najavio tužbu protiv jednog od čelnika stranke Most.

-To su bile teške optužbe, nadam se da će dobiti sudski epilog. Naša zemlja gubi kredibilitet zbog politike koju zastupa Grmoja. I oni su su imali svog čovjeka u DSV-u, ali se nije pojavljivao, bio je samo na jednoj sjednici.

Da biste bili u DSV-u morate znati nešto o pravu. Mislim da ovakva izjava zavrijeđuje kazneni progon, ako to ne napravi DSV, ja ću to učiniti – kazao je Lacković.

 

Lacković je na pitanje novinara odgovorio kako je “pravosuđe lopta koju će svatko napucavati, da suci nisu adekvatno plaćeni, a da mediji i političari žele krojiti pravdu”.

Lacković je rekao za prigorski.hr kako je danas postalo u modi omalovažavati i vrijeđati institucije. -U ovom slučaju neka sud odradi svoj posao- kazao je Lacković.

prigorski.hr

fah

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

domace28

KRIŽEVAČKA PEKARA MLINČEK Nova paleta proizvoda osvaja tržište u šest županija

Križevačka pekara “Mlinček” na tržište je izbacila novu paletu proizvoda kruha, kojeg rade bez aditiva, …

karavana prijateljstva

Karavana prijateljstva spojila i Đurđevac

Tradicionalna biciklistička karavana u organizaciji Saveza hrvatskih društava u Sloveniji, koja spaja Vukovar i Ljubljanu …