radovi

U Križevcima započeli radovi na izgradnji pješačko-biciklističkih staza

U sklopu projekta Cyclo-Net – Širenje prekogranične cikloturističke mreže kroz izgradnju kapilarnih biciklističkih staza u Križevcima i Zalakarosu, započela je gradnja pješačko-biciklističkih staza i to u sljedećim križevačkim ulicama:

Ulica kralja Tomislava, Trg sv. Florijana, Zagrebačka ulica, Ulica branitelja Hrvatske, Ulica Tadije Smičiklasa, Ulica Franje Račkoga, Ulica Franje Markovića i Ulica Franje Tuđmana.

Zbog radova na izgradnji pješačko-biciklističkih staza, neki stanari i poslovni subjekti mogli bi imati otežan ulaz u vlastito dvorište pa iz Gradske uprave mole za strpljenje i razumijevanje.

Po završetku projekta bit će uređeno 4,35 kilometara pješačko-biciklističkih staza, a za sve dodatne upite tijekom odvijanja radova građani se mogu obratiti putem maila: ured-gradonacelnika@krizevci.hr ili na telefon 048/681-002.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.593.127,95 EUR, odnosno nešto više od 12.100.000,00 kuna, a odobren je za sufinanciranje od strane Europske unije na prvom natječaju iz Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska u financijskoj perspektivi za razdoblje 2014.-2020. godine.

prigorski.hr

Provjerite i ovo

ktc

[FOTO] RUKOMET: KTC prezimljuje na prvom mjestu

Rukomet 1. HRL sjever – zaostala utakmica 4. kola KTC-METALAC 34:29 (16:17) KRIŽEVCI GŠSD “Ljudevita …

IMG_9942_resize

[FOTO] Održana Božićna radionica u Dječjem vrtiću Križevci

Božićna radionica u Dječjem vrtiću Križevci održana je u srijedu u popodnevnim satima.  Ravnateljica Dječjeg …