jadromel

U Križevcima svečano otvorena tvrtka JadroMel – vlasnice Jadranke Dugine

Brojni poslovni partneri, prijatelji i gosti okupili su se u Križevcima na svečanom otvorenju tvrtke JadroMel i promociji Jadrankine otopine. Nakon okupljanja gostiju u Gajevoj ulici u Križevcima, u restoranu Calypso održano je zajedničko druženje u organizaciji Jadranke Dugine, vlasnice nove križevačke tvrtke JadroMel d.o.o.

Vlasnik poduzeća za poslovno savjetovanje Vanja Zlatarić uvodno je rekao nekoliko riječi o glavnom proizvodu JadroMela, a riječ je o Jadrankinoj otopini.

-Naše poduzeće je radilo na prezentaciji i registraciji Jadrankine otopine. Vjerojatno znate da se nalazi u svom razvojnom iskoraku koji je dijelom i posljedica promijenjenog stava jednog dijela Ministarstva zdravstva o inačici Jadrankine otopine koje je bila na tržištu. Obavijest je poslana Ministarstvu zdravstva o novoj Jadrankinoj otopini koja je modificirana i kvalitetnija, prirodni je proizvod i njeni sastojci su prirodni.

U suradnji s Hrvatskom agencijom za hranu, a “point” točka je Europska agencija za sigurnost hrane na jedan način koji je izrazito sustavan, razvojno orijentiran, bolji i nov,  učinak nove inačice otopine će nedvojbeno biti veći i djelotvorniji.

S druge strane će i pod restriktivnim odredbama tumačenja europske uredbe bila različito tumačena u raznim članicama Europske unije. Otopina će biti na tržištu nekoliko zemalja odmah početkom proizvodnje koja se očekuje za koji dan.

Zahvaljujem se na razumijevanju ispred našeg tima koji će sigurno unaprijediti rad poduzeća JadroMel na hrvatskom tržištu i dodataka prehrani koji će i s tržišne strane biti napredniji – rekao je vlasnik poduzeća za poslovno savjetovanje Vanja Zlatarić.

jadromel1

Naziv tvrtke JadroMel nastao je od mojeg imena Jadranka i kćerinog imena Melani- rekla nam je uvodno vlasnica tvrtke Jadranka Dugina.

-Adresa poduzeća je Ulica Ljudevita Gaja Križevci. Radno vrijeme je od 8 do 15 i subotom od 8 do 12 sati. Napravili smo brand otopinu i plasiramo ju u nekoliko država. Ugovori su potpisani za Srbiju, Kosovo, Sloveniju i Makedoniju, a do kraje godine potpisat ćemo ugovore s barem još dvije države.

Cijene otopine su bile od 110-125 kuna, ovisno o pakiranju, a obzirom na novu situaciju, odnosno riječ je o jodu koji je iz algi, bit će skuplji za 15-20 kuna.

Imamo i internetsku prodaju putem web shopova, a fokus mi je na proizvodnji i prodaji kroz veleprodaju. Gledam da otopina bude u dućanima u cijeloj Hrvatskoj. Otopina je napravila veliki “boom” kod ljudi, skidanja s tableta kod raznih spektrova bolesti, od neplodnosti, bolesti štitnjače, visokog tlaka, djeca koja su hiperaktivna, zatim u autizmu – jednostavno mozak proradi i bude im bolje – istaknula je Jadranka Dugina.

jadromel

-Kad dijete progovori nakon neke teške dijagnoze i počne funkcionirati, onda je to velika stvar. Imam u arhivi preko 12 tisuća priča koje su potkrijepljene prije i nakon korištenja otopine. Ne reklamiram se nigdje i nećete vidjeti moju reklamu. Ljudi su ti koji preporučuju drugima, a to je najveća reklama.

U četiri mjeseca na tržištu obišla sam gotovo cijeli Balkan, a cilj je da svakome bude otopina dostupna. Pravo svake osobe je da ima izbor i da bira svoje zdravlje – kazala je vlasnica tvrtke JadroMel Jadranka Dugina na svečanom otvorenju tvrtke.

jadromel2jadromel4jadromel5jadromel6jadromel9jadromel8jadromel10jadromel7

prigorski.hr

Provjerite i ovo

Foto: G. Obran

Koren razriješio Lackovićeve ljude // Milodanović, Bardek i Radoš ostali bez mjesta u Upravnim vijećima Županijskih ustanova

Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije potvrdio je danas informaciju da su Dajana Milodanović, Mijo Bardek …

gudic

Pripreme križevačkih atletičara u Beogradu: Tihomir Gudić: “Oni su to zaslužili”

Pripreme križevačkih atletičara u Beogradu 3. dan Na tjednim pripremama u beogradskoj atletskoj dvorani nalazi …