voznja11

U Križevcima održano “Sigurno i vješto u prometu”

Na otvorenom prostoru Strossmayerovog trga u Križevcima, u sklopu „50. Križevačkog velikog spravišča“, održano je već poznato natjecanje pod nazivom „Sigurno i vješto u prometu“, na kojemu su u suradnji s Auto-moto klubom „Križevci“ i njihovih stručnim suradnicima sudjelovali i predstavnici Policijske postaje Križevci, postavljanjem info-točke te održavanjem kraće edukacije svim zainteresiranim posjetiteljima, na temu prometovanja djece i biciklista u prometu.

Sam program popraćen je od strane malih križevačkih mažoretkinja, a osim organiziranog natjecanja vožnje spretnosti održano je i testiranje znanja roditelja o prometnoj kulturi i poznavanju prometnih pravila, nakon čega su malim natjecateljima kao i roditeljima podijeljene i prigodne nagrade.

Pozdravnim riječima obratili su se u ime AMK Križevci Stjepan Peršin i križevački gradonačelnik Mario Rajn, a događaju je nazočio i koprivničko-križevački župan Darko Koren. Najmanje je osim nagrada razveselio i popularni “Lino”, pogledajte djelić atmosfere.

voznjavoznja1voznja2voznja3voznja4voznja5voznja6voznja7voznja8voznja9voznja10voznja nasvoznja12voznja13voznja14voznja15rajn korenvoznja17voznja18voznja19voznja20voznja21voznja22voznja23voznja24voznja25voznja26voznja27

prigorski.hr

 

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

radnik7

KOŠARKA Mlađi kadeti Radnika i nakon 15 utakmica ne znaju za poraz

Selekcija igrača do 15 godina Košarkaškog kluba Radnik i dalje niže pobjede. Danas su započeli …

IMG_9429

Povodom Svjetskog dana turističkih vodiča malobrojni Križevčani “Otkrili križevačke tajne”

Tek nekoliko zainteresiranih Križevčana iskoristilo je jedinstvenu priliku kako bi otkrili tajne Križevaca. Naime, križevačka …