Promocija zanimanja u graditeljstvu16

U Križevcima održana promocija građevinskih vještina u energetski učinkovitoj gradnji

Po peti puta od početka nacionalne promotivne kampanje, projekt CROSKILLS je organizirao promociju građevinskih vještina u energetski učinkovitoj gradnji i afirmaciju građevinskih zanimanja općenito. Domaćin projekta bila je  Srednja škola “Ivan Seljanec” Križevci, u suradnji s Obrtničkom školom Koprivnica.

Nakon informativno-edukacijskog dijela održalo se natjecanje kojim su se demonstrirale vještine građevinskih radnika u energetskoj učinkovitosti u fasaderstvu, zidarstvu i tesarstvu, kroz 45-minutni natjecateljski zadatak – ugradnju prozora i obradu spoja doprozornika i ETICS sustava u postojeći zid s pripremljenim otvorom.

Natjecateljske ekipe činili su nezaposleni i zaposleni građevinski radnici te učenici građevinskih zanimanja, a njihov rad pratilo je stručno povjerenstva sastavljeno od građevinskih stručnjaka te profesora strukovnih zanimanja. Za prigodne nagrade natjecateljima pobrinuli su se lokalni sponzori, uključujući Chocolateriju Cris socijalnog poduzeća Hedona d.o.o. Udruge invalida Križevci i druge sponzore.

Promocija zanimanja u graditeljstvu01 Promocija zanimanja u graditeljstvu02 Promocija zanimanja u graditeljstvu03 Promocija zanimanja u graditeljstvu04 Promocija zanimanja u graditeljstvu05 Promocija zanimanja u graditeljstvu06 Promocija zanimanja u graditeljstvu07 Promocija zanimanja u graditeljstvu08 Promocija zanimanja u graditeljstvu09 Promocija zanimanja u graditeljstvu10 Promocija zanimanja u graditeljstvu11 Promocija zanimanja u graditeljstvu12 Promocija zanimanja u graditeljstvu13 Promocija zanimanja u graditeljstvu14 Promocija zanimanja u graditeljstvu15 Promocija zanimanja u graditeljstvu16 Promocija zanimanja u graditeljstvu17 Promocija zanimanja u graditeljstvu18 Promocija zanimanja u graditeljstvu19 Promocija zanimanja u graditeljstvu20 Promocija zanimanja u graditeljstvu21 Promocija zanimanja u graditeljstvu22 Promocija zanimanja u graditeljstvu23 Promocija zanimanja u graditeljstvu24 Promocija zanimanja u graditeljstvu25 Promocija zanimanja u graditeljstvu26 Promocija zanimanja u graditeljstvu27 Promocija zanimanja u graditeljstvu28 Promocija zanimanja u graditeljstvu29 Promocija zanimanja u graditeljstvu30 Promocija zanimanja u graditeljstvu31 Promocija zanimanja u graditeljstvu32 Promocija zanimanja u graditeljstvu33 Promocija zanimanja u graditeljstvu34 Promocija zanimanja u graditeljstvu35 Promocija zanimanja u graditeljstvu36 Promocija zanimanja u graditeljstvu37 Promocija zanimanja u graditeljstvu38

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

radnik7

KOŠARKA Mlađi kadeti Radnika i nakon 15 utakmica ne znaju za poraz

Selekcija igrača do 15 godina Košarkaškog kluba Radnik i dalje niže pobjede. Danas su započeli …

IMG_9429

Povodom Svjetskog dana turističkih vodiča malobrojni Križevčani “Otkrili križevačke tajne”

Tek nekoliko zainteresiranih Križevčana iskoristilo je jedinstvenu priliku kako bi otkrili tajne Križevaca. Naime, križevačka …