groblje

Križevci: Vijećnici dobili odgovor o cijeni troškova pogreba

Potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Eduard Krmpotić na 4. sjednici križevačkog predstavničkog tijela pitao je za cijenu pogreba u Križevcima.

– U medijima je izašla informacija da su Križevci uvjerljivo na prvom mjestu kod gradova u okruženju po cijeni pogreba. Najskuplji smo sa 8.300,00 kuna. Je li moguće dobiti kalkulaciju cijene tog troška? – upitao je Krmpotić.

Danas se održava 5. sjednica križevačkog Gradskog vijeća, a direktor Komunalnog poduzeća Goran Gregurek dao je vijećnicima pisani odgovor.

Ne znamo na koji je način lokalni tjednik došao do tih podataka, odnosno koje je usluge uspoređivao. Isto je tako bitno što koja usluga podrazumijeva i koji je nivo usluge koja se pruža.

U svakom slučaju mi nismo mogli doći do tog iznosa do kojeg su došli novinari tjednika. Možemo tek pretpostaviti da su uzeli u obzir grobno mjesto s izgrađenim armirano-betonskim temeljem za okvir što iznosi dodatnih 1.500,00 kuna. Cjenik svih usluga se nalazi na našim web stranicama, stoji u odgovoru koji je potpisao Goran Gregurek.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

erdovec1

Vincekovo u Erdovcu

U brojnim mjestima na križevačkom području slavi se sveti Vinko. Mještani Dijankovcai i Erdovca započeli …

racunalo

Križevci: Javna rasprava o projektu razvoja širokopojasne infrastrukture

Grad Križevci, kao Nositelj projekta, te općine Gornja Rijeka, Kalnik, Sveti Ivan Žabno i Sveti …