Izjava dana
Igor Kralj/Pixsell
Igor Kralj/Pixsell

KRIŽEVCI UZ VATRENE Fotografija “Srce vatreno” bit će snimljena u centru Križevaca, a fotograf će biti podignut vatrogasnim ljestvama

Portal prigorski.hr i Profoto studio pozivaju sve javne ustanove, tvrtke, obrte, udruge, djecu, roditelje, male, velike i sve zainteresirane da se odazovu ovom pozivu i pridruže snimanju fotografije pod nazivom „Križevci uz vatrene“.

Snimanje fotografije “Srce vatreno” održat će se u srijedu, 11. srpnja 2018. godine s početkom u 19 sati na Trgu Josipa Jurja Strossmayera u Križevcima.

Fotograf će biti podignut vatrogasnim ljestvama JVP Križevci nekoliko desetaka metara kako bi došao do spektakularne fotografije. Promet će nadzirati križevački policijski službenici, a Grad Križevci osigurao je vodu u bočicama kako bi se nakon snimanja građani osvježili.

Želja nam je da Križevci zajedničkom fotografijom pošalju potporu Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u Rusiji.

Fotografija “Srce vatreno” zamišljena je da svi koji će doći na snimanje budu obučeni u omiljene kockaste crveno-bijele ili plave majice, dresove kape ili bilo koju odjeću s nacionalnim “tonovima”. Poželjne su nacionalne zastave, navijački transparenti i ostali navijački rekviziti.

Priprema i slikanje će trajati 15 minuta, tako da svi sudionici imaju dovoljno vremena kako bi se udobno smjestili i pratili polufinalnu utakmicu Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu koja se igra protiv Engleske u 20 sati.

Svi vi koji volite “Vatrene”, dođite i uljepšajte ovu fotografiju u srijedu, u 19 sati na Trg Josipa Jurja Strossmayera u Križevcima.

Budimo ponosni, budimo zajedno i podržimo naše “Vatrene” fotografijom “Srce vatreno” iz Križevaca i neka križevačka navijačka fotografija obiđe cijeli svijet!

prigorski.hr

 

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

mali bigfoot

ROBIN LJETNO KINO U petak pod zvijezdama pogledajte animiranu avanturu “Mali Bigfoot”

Ovoga petka, 20. srpnja, Robin ljetno kino predstavlja vam „Malog Bigfoota“, recentni animirani kino hit …

Goran Stanzl/PIXSELL

Grad Vrbovec učenicima osnovnih škola omogućio besplatne udžbenike i radne bilježnice

Na 12. sjednici Gradskog vijeća Grada Vrbovca vijećnici su jednoglasno donijeli odluku o sufinanciranju nabave …