valentina sokac

Križevci: III. Humanitarni memorijal “Valentina Sokač”

U organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Križevci, a pod pokroviteljstvom zagrebačke tvrtke Mi-Star u subotu 23. rujna 2017. u Križevcima s početkom u 13 sati održat će se III. Humanitarni memorijal “Valentina Sokač”.

Memorijal će se održati na vježbalištu iza Vatrogasnog doma u Križevcima, a sudjelovati mogu natjecateljske desetine u sljedećim kategorijama: djeca M/Ž, mladež M/Ž, muški i žene bez obzira na dob. Na memorijalu se izvode dvije vježbe prema Pravilniku HVZ-a bez štafetne utrke.

Potrebnu opremu za natjecanje osigurava organizator natjecanja, a osobnu zaštitnu opremu same desetine.
Sve natjecateljske desetine dobivaju pismeno priznanje za sudjelovanje na Memorijalu, tri prvoplasirane desetine pehare, a pobjednik u svakoj kategoriji i nagradu u vidu vatrogasne opreme.

Kotizacija za sudjelovanje na memorijalu po desetini iznosi 300,00 kn, koju je potrebno uplatiti na žiro-račun HR0523600001101415007, s modelom HR67 i pozivom na broj: 25178026498.

U kotizaciju je uključena prehrana i jedno piće po članu desetine.

Krajnji rok za prijavu i uplatu kotizacije je do 21. rujna 2016. godine. Sav novčani prihod ostvaren na natjecanju bit će doniran djeci pokojne članice Društva.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

namirnice1

Zlatni dečki – Zlatnih nota: Borna Čivrag i Boris Plak od prodanih festivalskih ulaznica kupili hranu i odvezli u Caritas

Šesti festival zabavne glazbe “Zlatne note – Križevci 2017” je iza nas, a glavni festivalski …

kreativna radionica

FOTO/VIDEO Održane božićne kreativne radionice Dječjeg vrtića Križevci

Dječji vrtić Križevci u suradnji s križevačkom Turističkom zajednicom organizirao je u srijedu i četvrtak …