Izjava dana

coor

Križevci: U COOR-u obilježen 11. Tjedan cjeloživotnog učenja

Jedanaesti put zaredom, u razdoblju od 2. do 8. listopada 2017., održana je nacionalna obrazovna kampanja Tjedan cjeloživotnog učenja.

U okviru Tjedna, pod sloganom “provježbaj mozak”, u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci održano je nekoliko aktivnosti: radionica s učenicima koji su završili školovanje u COOR-u, kava s roditeljima – i roditelji i učitelji kroz život i rad neprestano u toku s novim znanjima o potrebama djeteta, radionica s gimnazijalcima volonterima kojima je predstavljen projekt „Mladi za mlade“.

Zatim, radionica učenika 6.- 8. razreda s gostima iz COOR-a Podravsko sunce, kreativna jesenska radionica u dječjem vrtiću kojoj su se pridružila djeca iz Dječjeg vrtića Čarobna šuma, učenici 6.-8. razreda s učiteljicom Snežanom Premužić bili su u COOR-u „Podravsko sunce“ Koprivnica na druženju s prijateljima, učenicima 8. razreda.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

rajn i sasko s izvrsnim odborom

Rajn i Šaško održali radni sastanak s članovima Izvršnog odbora Zajednice športskih udruga Križevci

Gradonačelnik Križevaca Mario Rajn i zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško u utorak su održali sastanak  s …

IMG_0422

Održana redovna godišnja Skupština Zajednice športskih udruga Križevci

U utorak u dvorani Turističko-informativnog centra u Križevcima održana je redovna godišnja Skupština Zajednice športskih udruga …