dvorana3

Križevački sportski dom u novom ruhu!

Ovog ljeta proveden je projekt uređenja sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci. Projekt uređenja obuhvatio je adaptaciju cjelokupnog parketa koja je iznosila oko 408.000,00 kuna, krečenje gledališta i postavljanje nove opreme.

Opremu je Zajednica športskih udruga Križevci u partnerstvu s Rukometnim klubom KTC aplicirala na program Hrvatskog olimpijskog odbora „Aktivna zajednica“ te ostvarila sredstva za nabavu 350 stolica s naslonom, aluminijskih golova s dva kompleta mreža i priborom za montažu, 4 klupe sa po 6 sjedalica za rezervne igrače te stroja za održavanje, pranje i sušenje parketa. Ukupna vrijednost nabavljenog je 120.000,00 kuna od čega je pola financirao Grad Križevci, a pola HOO.

Svoje zadovoljstvo novim izgledom sportske dvorane istaknuo je gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn:

„Parket je bio u jako lošem stanju i predstavljao je opasnost za djecu i sportaše koji koriste dvoranu. Većina stolica bila je potrgana i zaista je dvorana nakon 20 godina vapila za jednom sveobuhvatnom adaptacijom. Veseli me što je sve gotovo prije početka školske godine i što će sada naša djeca i sportaši imati znatno bolje i sigurnije uvjete za sportske aktivnosti. Hvala Osnovnoj školi Ljudevita Modeca, Zajednici športskih udruga Križevci i RK KTC na zajedničkoj suradnji na projektu uređenja ove dvorane.“

Do kraja godine popravit će se i pomične tribine, urediti svlačionice i zamijeniti sva vrata, najavio je ravnatelj Osnovne škole Ljudevita Modeca Dražen Bokan.

dvorana dvorana1 dvorana2

prigorski.hr

foto: Facebook

Provjerite i ovo

advent krizevci

Grad Križevci će povodom božićnih blagdana darivati socijalno ugrožene osobe i obitelji

Grad Križevci će i ove godine povodom božićnih blagdana darivati socijalno najugroženije samce i obitelji. …

mirko zidaric

[VIDEO] MOTOCIKLIZAM Križevčanin Mirko Zidarić prvak Hrvatske u klasi 125 SP

Mirkov prvijenac 2016. drugi, 2017. treći, 2018. prvi. Prvak Hrvatske kod brzinaca u klasi 125 …