Izjava dana
dvorana3

Križevački sportski dom u novom ruhu!

Ovog ljeta proveden je projekt uređenja sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci. Projekt uređenja obuhvatio je adaptaciju cjelokupnog parketa koja je iznosila oko 408.000,00 kuna, krečenje gledališta i postavljanje nove opreme.

Opremu je Zajednica športskih udruga Križevci u partnerstvu s Rukometnim klubom KTC aplicirala na program Hrvatskog olimpijskog odbora „Aktivna zajednica“ te ostvarila sredstva za nabavu 350 stolica s naslonom, aluminijskih golova s dva kompleta mreža i priborom za montažu, 4 klupe sa po 6 sjedalica za rezervne igrače te stroja za održavanje, pranje i sušenje parketa. Ukupna vrijednost nabavljenog je 120.000,00 kuna od čega je pola financirao Grad Križevci, a pola HOO.

Svoje zadovoljstvo novim izgledom sportske dvorane istaknuo je gradonačelnik Grada Križevaca Mario Rajn:

„Parket je bio u jako lošem stanju i predstavljao je opasnost za djecu i sportaše koji koriste dvoranu. Većina stolica bila je potrgana i zaista je dvorana nakon 20 godina vapila za jednom sveobuhvatnom adaptacijom. Veseli me što je sve gotovo prije početka školske godine i što će sada naša djeca i sportaši imati znatno bolje i sigurnije uvjete za sportske aktivnosti. Hvala Osnovnoj školi Ljudevita Modeca, Zajednici športskih udruga Križevci i RK KTC na zajedničkoj suradnji na projektu uređenja ove dvorane.“

Do kraja godine popravit će se i pomične tribine, urediti svlačionice i zamijeniti sva vrata, najavio je ravnatelj Osnovne škole Ljudevita Modeca Dražen Bokan.

dvorana dvorana1 dvorana2

prigorski.hr

foto: Facebook

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

sanirani zidovi4

Sanirani zidovi u Područnoj školi Poljana Križevačka

Pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, socijalnu skrb, sport, nacionalne manjine i turizam Sandro …

kinedok

Filmsko ljeto u Križevcima uz KineDok: U utorak projekcija dokumentarca “Mjesec u tebi”

U utorak vas u Galeriji K2 na Nemčićevom trgu u Križevcima od 21 sat očekuje  projekcija dokumentarca “Mjesec …