Izjava dana
vijecnici

Križevački gradski vijećnici obišli Reciklažno dvorište i odlagalište otpada Ivančino brdo

S obzirom na obaveze Grada Križevaca kao jedinice lokalne samouprave vezane uz Zakon o održivom gospodarenju otpadom i Uredbu o istom Zakonu, vijećnici Gradskog vijeća Grada Križevaca predvođeni predsjednikom Markom Katanovićem i zamjenikom gradonačelnika Danijelom Šaškom posjetili su Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci.

U prostorijama Komunalnog poduzeća d.o.o. Križevci, voditeljica sustava kvalitete i zaštite okoliša Dijana Mijač Dretar održala je predavanje na temu “Obveze JLS-a vezano uz Zakon o održivom gospodarenju otpadom i Uredbe o gospodarenju otpadom”.

vijecnici1

Vijećnici su upoznati sa svim dužnostima koje čekaju JLS kako bi se ispoštovali zakonski propisi, a među njima i dokaz izvršenja usluge (tzv. barkodiranje kanti), sustav digitalne evidencije korisnika usluge te odredbu o cijeni minimalne javne usluge.

Nakon predavanja, vijećnici, predsjednik Gradskog vijeća i zamjenik Šaško u pratnji direktora Komunalnog poduzeća d.o.o. Križevci Martina Kozjaka te njegovih suradnika, Dijane Mijač Dretar i Darija Škledara obišli su Reciklažno dvorište u Cubincu i odlagalište otpada Ivančino brdo.

vijecnici

prigorski.hr

Provjerite i ovo

atletika

ATLETIKA U SUBOTU JUNIORSKO DVORANSKO PRVENSTVO HRVATSKE Križevčani trče po nove kolajne

U zagrebačkoj atletskoj dvorani u subotu se održava juniorsko prvenstvo Hrvatske na kojem će nastupiti …

martina piskoric

IN MEMORIAM Martina Piškorić 10. studenoga 1990. – 24. siječnja 2017.

Tužna godišnjica smrti mlade profesorice Martine Piškorić Danas se navršava druga godišnjica smrti mlade profesorice …