Izjava dana
vijecnici

Križevački gradski vijećnici obišli Reciklažno dvorište i odlagalište otpada Ivančino brdo

S obzirom na obaveze Grada Križevaca kao jedinice lokalne samouprave vezane uz Zakon o održivom gospodarenju otpadom i Uredbu o istom Zakonu, vijećnici Gradskog vijeća Grada Križevaca predvođeni predsjednikom Markom Katanovićem i zamjenikom gradonačelnika Danijelom Šaškom posjetili su Komunalno poduzeće d.o.o. Križevci.

U prostorijama Komunalnog poduzeća d.o.o. Križevci, voditeljica sustava kvalitete i zaštite okoliša Dijana Mijač Dretar održala je predavanje na temu “Obveze JLS-a vezano uz Zakon o održivom gospodarenju otpadom i Uredbe o gospodarenju otpadom”.

vijecnici1

Vijećnici su upoznati sa svim dužnostima koje čekaju JLS kako bi se ispoštovali zakonski propisi, a među njima i dokaz izvršenja usluge (tzv. barkodiranje kanti), sustav digitalne evidencije korisnika usluge te odredbu o cijeni minimalne javne usluge.

Nakon predavanja, vijećnici, predsjednik Gradskog vijeća i zamjenik Šaško u pratnji direktora Komunalnog poduzeća d.o.o. Križevci Martina Kozjaka te njegovih suradnika, Dijane Mijač Dretar i Darija Škledara obišli su Reciklažno dvorište u Cubincu i odlagalište otpada Ivančino brdo.

vijecnici

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

zatvor

Križevci: Stariji vozač završio u zatvoru

Na Prekršajni sud u Bjelovaru u nedjelju je doveden 72 – godišnji vozač koji je …

lovci jelen marinovec

Glogovnica: Lovci počastili mještane lovačkim gulašom

Povodom blagdana Posvetila lovci Lovačkog društva Jelen iz Marinovca u nedjelju su kod župne crkve …