Izjava dana
salon13

KOZMETIČKI SALON “ROYAL Beauty” – Sveti Ivan Žabno slavi 2. rođendan

Kozmetički salon “ROYAL Beauty” ovaj mjesec slavi svoj drugi rođendan. Posjetili smo ovaj lijep salon s dušom u centru Svetog Ivana Žabna i razgovarali s Manuelom Markovićem, suprugom od Ivane Marković – vlasnice salona koja je čuvala malu bebu kod kuće pa nije mogla razgovarati zajedno s nama.

royal7

– Ovaj mjesec slavimo drugi rođendan salona. Zaposlili smo i djelatnicu Viktoriju koja radi s puna srca i ljubavi. Salon nudi razne tretmane i njege lica, tretmane tijela, masaže, tretmane stopala i ruku, depilacije, šminkanje. Imamo solarij, pakete za mladenke, maturante… – rekao je uvodno Manuel Marković.

royal2

-Povodom drugog rođendana krajem mjeseca pripremit ćemo pakete iznenađenja koje ćete moći pratiti na našoj Facebook stranici www.facebook.com/royalbeautysiz/.

royal5

Posebnost salona je što je moja supruga od samog početka potpuno posvećena klijentima koji dođu u salon i važno je da klijenti uživaju u vremenu provedenom u salonu. Svaki klijent ima ime i prezime i svaki nam je važan. Svaki klijent ima svoju karticu u koju se bilježe svi tretmani i posebni smo po tome – istaknuo je.

salon12royal1

-Sve više u salon dolaze muškarci. Koriste masaže, pedikure i manikure. Još uvijek je više žena nego muškaraca, ali trend se mijenja. Radno vrijeme je od ponedjeljka do četvrtka od 14 do 21, a petak i subotu radimo od 8 do 15 sati. Salon trenutno radi jednu smjenu, jer je supruga na porodiljnom, ali uskoro ćemo raditi i dvije smjene.

royal1

Royal Beauty će se u budućnosti proširiti, jer zbog velikog interesa čekanja su poduža i nakon proširenja planiramo postati jedan od vodećih kozmetičkih salona na ovom području – kazao je Manuel Marković.

royal4

-Narudžbe se mogu odraditi putem Facebooka ili na broj telefona 048/650-675 – rekao je Manuel i napomenuo kako i on često koristi masaže i uživa u njima. -Preporučam svima da probaju naše usluge – rekao je.

royal11

royal8

Djelatnica Viktorija je rekla kako klijenti najčešće koriste sportsko-medicinsku i parcijalnu masažu za leđa. –  Popularne su i masaže sa svijećama, pilinzi cijelog tijela s eteričnim uljem koje spadaju u opuštajuće masaže – kazala je Viktorija i osvrnula se na održanu modnu reviju i reviju frizura.

Viktorija
Viktorija

-Sudjelovali smo na Obrtničkom i gospodarskom sajmu u Križevcima sa salonom vjenčanica Ana, odnosno šminkali smo njihove modele, a FS A”narcis je radio frizure. Smatram da smo se dobro predstavili i da smo zbog šminke bili prepoznatljivi – rekla je Viktorija i dodala kako u salonu za nokte koriste svjetski poznate brendove, a za njegu lica koriste Sothyz i Peron Rigot za depilacije.

royal12royal10

royal12

Spomenimo da Kozmetički salon “ROYAL Beauty” u ponudi ima i poklon bonove koji se mogu uplatiti u salonu. Donosimo još nekoliko fotografija iz ovog lijepog i ugodnog salona.

royal9royal8royal7royal6royal4royal3royal2

Vlasnica Ivana i Viktorija
Vlasnica Ivana i Viktorija

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

prijem rijeka

UOČI NOGOMETNOG SPEKTAKLA Čelni ljudi HNK Rijeka kod križevačkog gradonačelnika Marija Rajna

Dinamo, Rijeka i Hajduk danas će morati opravdati uloge favorita protiv klubova mnogo nižeg ranga. …

kriz1

Oltar svetog Križa u Križevcima – posljednje djelo genijalnog Francesca Robbe

Svi u Križevcima dobro znaju anegdotu o tome kako su volovi vukli u dijelove rastavljen …