opg horvat

Na koprivničkoj tržnici možete nabaviti sok od aronije OPG-a Branke Horvat

U sklopu obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti Gradsko komunalno poduzeće Komunalac i Grad Koprivnica, proteklog tjedna su na koprivničkoj Gradskoj tržnici organizirali Sajam zdrave prehrane „Jedem zdravo“.

Na Sajmu je izlagalo nekoliko obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva koji vlastite proizvode svakodnevno nude na Gradskoj tržnici, a posjetitelji su mogli uživati u degustaciji raznih domaćih proizvoda – prirodnih sokova, raznih ulja, domaćih džemova, meda i pčelinjih proizvoda, zdravih namaza od buče, hummus namaza od slanutka i sezama, priloga na bazi patlidžana i paprike, čips od jabuke te preljevi od sezama i datulje.

opg horvat

Matični sok od aronije izložila je Branka Horvat iz Koprivnice. – Četiri godine uzgajam aroniju, a prvu godinu prodajem. Proizvedem 200 litara i na tržnici ću uspjeti sve prodati. Htjela sam se baviti poljoprivredom da se malo rekreiram, u mirovini sam i odlučila sam se za aroniju – kazala nam je Branka Horvat.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

lackovic

NIKAD ISPRIČANA PRIČA Željko Lacković otvorio dušu i ispričao kako je zarađivao uzgajanjem purica, a nakon Domovinskog rata završio je fakultet i postao uspješan poduzetnik i političar

Željko Lacković, predsjednik đurđevačkog Gradskog vijeća i nezavisni saborski zastupnik, eksluzivno je za prigorski.hr otvorio …

ellis

NOVO U KRIŽEVCIMA ELLI”s – novi modni kutak za žene!

Nova trgovina Elli”s svečano je otvorena u subotu na Trgu J.J. Strossmayera 11 u Križevcima. …