codebox-doo-u-kc-inkubatoru

Koprivnički Poduzetnički inkubator popunio kapacitete

Koprivnički Poduzetnički inkubator postao je bogatiji za još jednog stanara, poduzeće Codebox d.o.o., čime su ujedno popunjeni svi njegovi kapaciteti. Codebox d.o.o.  je u vlasništvu Filipa Stojića koji se programiranjem počeo baviti još u djetinjstvu. Uvidjevši da unapređenjem informacijske tehnologije raste potražnja za sve većim brojem IT stručnjaka, Filip je odlučio pokrenuti vlastito poduzeće i na taj način ponuditi svoje znanje, usluge.

Poduzeće se bavi izradom web stranica i organiziranjem prodaje putem istih, web dizajnom, održavanjem računalne opreme te izradom računalnih programa. Uz aktivnosti pruža i usluge kao što su: organiziranje Internet radionica, pružanje savjeta o računalnoj opremi te organiziranje tečajeva za rad na računalu.

Smatram da će mi smještaj u Poduzetničkom inkubatoru omogućiti razvijanje daljnjih kontakata i nove poslovne suradnje – istaknuo je Filip Stojić.

Codebox d.o.o. trenutno ima dva zaposlena, a u bližoj budućnosti u planu je zapošljavanje još jedne osobe u cilju širenja ponude a ujedno i samog tržišta.

prigorski.hr/koprivnica.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

savjet civilno

Održana konstituirajuća sjednica Savjeta za razvoj civilnog društva Koprivničko-križevačke županije

KOPRIVNICA – U ponedjeljak je u prostorima Županijske uprave održana je konstituirajuća sjednica Savjeta za …

viktorija6

2. ŽNL Viktorija slavila u Starigradu // Poraz Bojovnika od Prugovca

STARIGRAD – VIKTORIJA 1:3 (0:1) Igralište Starigrad/Koprivnica SUDAC: Dario Matočec (Đurđevac), POMOĆNICI: Ivan Huđ (Koprivnica) …