foto: komunala-kc.hr
foto: komunala-kc.hr

Koprivnički Komunalac ‘ulazi’ u tiskarstvo

Koprivničko komunalno poduzeće Komunalac prihvatilo se pripreme i tiska ovogodišnjeg Koprivničkog godišnjaka. Riječ je o besplatnom glasilu Grada koje se dijeli građanima u povodu Dana Grada, a koje će ove godine pripremiti Komunalčevi zaposlenici i tiskati ga u 12.000 primjeraka.

Grad Koprivnica tako sve poslove oko pripreme, grafičkog dizajna, uređivanja i izdavanja informativnog biltena Mosna 15 prepušta Komunalcu koji će i snositi sve troškove vezane za spomenute radnje, a koje će podmiriti organizacijom marketinških aktivnosti, prodaja oglasnog prostora i sl., zaključili su Dario Jambrek, pročelnik Službe ureda gradonačelnika i sam gradonačelnik Koprivnice, Mišel Jakšić.

dario jambrek

– Grad Koprivnica već dugi niz godina jednom godišnje izdaje informativni bilten pod nazivom „Koprivnički godišnjak“ koji čini retrospektivnu gradskih događanja tijekom tekuće godine, a ujedno je i čuvanje povijesti našeg prekrasnog grada.

Kako grad nema stručna znanja ni dovoljno zaposlenih za odrađivanje ovako velikog projekta isti se povjerava gradskom poduzeću Komunalac, uz stalni nadzor službenika grada i suradnju svih dionika javnog života u Koprivnici (ustanova, poduzeća, udruga, građana i svih ljudi dobra srca – obrazložio je D. Jambrek i naveo kako se troškovi cijelog projekta pokrivaju iz naplate marketinških usluga u sklopu projekta.

go/prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

foto

Evo kakvo vrijeme nas očekuje u srijedu

U unutrašnjosti oblačno, još ponegdje uz slabu kišu, u gorju i susnježicu. U Lici će …

pozivnica talijanska večer web-2

U subotu priredba povodom 20 godina suradnje OŠ Ljudevita Modeca Križevci i Udruge „Bimbo chiama bimbo”

Osnovna škola Ljudevita Modeca Križevci poziva na priredbu povodom 20 godina suradnje s Udrugom „Bimbo chiama …