Foto: Knjižnica F. Galović
Foto: Knjižnica F. Galović

Koprivnička Knjižnica raspisala natječaj za logo u povodu 40. obljetnice rada Bibliobusa

Koprivnička Knjižnica i čitaonica Fran Galović raspisala je natječaj za izradu idejnog rješenja vizualnog identiteta 40. obljetnice Bibliobusne službe. Stoga su pozivali studente da se prijave na natječaj u kojem će pobjednik dobiti 1000 kuna nagrade. Budući logotip trebao bi biti izvediv na plakatu, ali i na majicama, platnenim vrećicama, penkalima USB memorijama, kišobranima te ruksak vrećama. Također, koristit će se i kao naslovna i profilna fotografija facebook stranice.

Prijedlozi idejnog rješenja (na cd-u/dvd-u ili USB sticku u .pdf formatu) se predaju od 6. studenoga do 15. prosinca ova godine na sljedeću adresu:
Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica
Zrinski trg 6
48000 Koprivnica
s oznakom (za NATJEČAJ ZA IZRADU IDEJNOG RJEŠENJA VIZUALNOG IDENTITETA 40. obljetnice Bibliobusne službe Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica)

Bibliobusnoj službi, pokrenutoj 1979. godine cilj je učiniti knjige i informacije, kao i suvremenu informacijsku tehnologiju, dostupnu onima koji zbog udaljenosti ne mogu koristiti stacionirane knjižnice i njihove usluge. Posebnu pozornost posvećuje poticanju čitanja i informacijske pismenosti kod djece u vrtićima i školama u općinskim i prigradskim naseljima, kojima su uskraćeni mnogi kulturni sadržaji koji se ne mogu organizirati u malim mjestima u kojima oni žive.

prigorski.hr

 

Provjerite i ovo

IMG_4020

U Đurđevcu održana božićna radionica s Udrugom “Mali princ”

  U suradnji Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa i Gradske knjižnice Đurđevac u sklopu programa …

Damir Špehar/PIXSELL

[VIDEO] Bjelovar: Bojana Hribljan na Osnivačkom saboru izabrana za potpredsjednicu Demokrata

U bjelovarskom hotelu Central Demokrati, nova politička stranka u Republici Hrvatskoj održala je Osnivački sabor …