Izjava dana

visak3

KENIJA – SVJETSKO NATJECANJE U ORANJU Saša Višak deseti na svijetu

Saša Višak iz Kalnika postigao je odličan rezultat na 64. natjecanju u oranju u Keniji. Naime, u Keniji su se natjecali orači iz 22 zemlje, a iz Hrvatske se natjecao samo Saša Višak, jer Zoranu Piskaču nije omogućena adekvatna oprema s kenijske strane.

Prvi dan natjecanja na strništu u kategoriji pluga ravnjaka natjecalo se 23 natjecatelja. Prvo mjesto pripalo je Donu Gruberu iz SAD-a, drugo je osvojio Eamonn Tracey iz Irske, a treći je bio Bjame Moller Nielsen iz Danske.

Saša Višak osvojio je 13. mjesto.

visak2

U kategoriji premetnjaka natjecalo se 19 natjecatelja. Prvi je bio John Whelan iz Irske, drugi Marco Angst iz Švicarske, a treći Bob Mehrtens iz Novog Zelanda.

visak1

Drugi dan natjecanja na travi Saša Višak osvojio je vrlo dobro deseto mjesto. Prvi je ostao Gene Gruber iz SAD-a, drugi Eamonn Tracey iz Irske je drugi i treći Bjame Moller Nielsen iz Danske.U kategoriji plugova premetnjaka prvi je John Whelan iz Irske, drugi Bob Mehrtens iz Novog Zelanda, a treći YvesThievon iz Francuske.

visak

 

prigorski.hr

foto: Facebook

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

Patrik Maček/Pixsell

Koalicijski partneri kod Plenkovića

Razdvajaju se dužnosti ministra gospodarstva i potpredsjednika Vlade. Kandidate za te pozicije premijer Andrej Plenković …

Borna Filic/PIXSELL

Floraart od 28. svibnja do 3. lipnja na Bundeku

Međunarodna vrtna izložba Floraart najveći je hortikulturni događaj u ovom dijelu Europe koji okuplja brojne …