brza cesta krizevci

Jakšić: Nekoliko puta sam bio u Hrvatskim cestama i u Ministarstvu prometa // Lacković: Pitat ću u četvrtak ministra Olega Butkovića i direktora Hrvatskih cesta Josipa Škorića je li Mišel Jakšić bio koji puta na razgovoru oko brze ceste

Nezavisni vijećnik Marijan Šiško na današnjoj sjednici koprivničkog predstavničkog tijela postavio je pitanje gradonačelniku Koprivnice Mišelu Jakšiću vezano na brzu cestu prema Koprivnici. Šiška je zanimalo je li Jakšić uopće bio kod direktora Hrvatskih cesta i ministra pomorstva, prometa i infrastrukture.

-Niste naveli nikakav rok, nekoliko puta sam bio u Hrvatskim cestama, u Ministarstvu prometa. Ljudi iz Hrvatskih cesta su svakih mjesec dana u Koprivnici i naš regionalni direktor i suradnici i suradnice.

vijeće koprivnica (7)

Ako je tema ulaganje u Grad Koprivnicu, to se ne rješava uz kavicu ili rakiju, to se rješava na način da tamo gdje se donose državne odluke, da se skupi hrabrosti i kaže “ne dižem ruku dok to i to ne bude u proračunu”. Takve saborske zastupnike do sada imali nismo – kazao je Jakšić.

Nije se dugo čekao odgovor saborskog zastupnika Željka Lackovića. – Pitat ću u četvrtak ministra Olega Butkovića i direktora Hrvatskih cesta Josipa Škorića je li Mišel Jakšić bio koji puta na razgovoru oko brze ceste.

Sutra sam na sastanku u Hrvatskim cestama kod direktora Škorića i upitat ću ga je li gradonačelnik Jakšić riješio prometnu problematiku dan prije dolaska ministra u Koprivnicu. Možda je Jakšić sve riješio – kazao je Lacković i dodao kako kako sve stranke sigurno mogu riješiti problem i bez njega.

lackovic

-Županijski i koprivnički SDP i HDZ zajedno s HSS-om i Mrežom sigurno mogu riješiti stvar i bez mene. Samo se moraju dogovoriti tko vozi za Zagreb i gdje će prije u ministarstvo ili u Hrvatske ceste. Bojim se da Koprivnica s ovakvkvom vlašću u Gradu, ali i u Ž upaniji imaju male šanse da dobiju cestu – poručio je Lacković.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

Jurica Galoić/Pixsell

Željko Lacković poručio u Saboru: Još uvijek se za Piškornicu može naći bolja lokacija

U Hrvatskom saboru za raspravu se javio nezavisni saborski zastupnik Željko Lacković i osvrnuo se …

vrijeme

U većini krajeva umjereno ili pretežno oblačno

U većini krajeva umjereno ili pretežno oblačno, a mjestimice će pasti i malo kiše. U …