Caffe bar Wood

Igor Frbežar: Ogledalo kod Wooda u Križevcima potpuno je beskorisno / Mario Rajn: Rekonstrukcija i semaforizacija kreće sljedeće godine

Na petoj sjednici križevačkog predstavničkog tijela održanoj u ponedjeljak nezavisni vijećnik Igor Frbežar pod aktualnim satom imao je jedno pitanje za križevačkog gradonačelnika.

frbezar

-Pitanje je vezano na raskrižje kod kafića Wood, odnosno raskrižje Ulice Branitelja Hrvatske, Smičiklasove i Ulice Frana Supila. Raskrižje je potpuno nepregledno i kada dolazite iz pravca Pušće i Zagorske ulice vozači se oslanjaju samo na ogledalo koje je u jutarnjim satima potpuno zamagljeno i potpuno je beskorisno.

Čudo je da se nije tamo dogodila teška prometna nesreća i vozači tamo idu na rizik – rekao je Frbežar.

Križevački gradonačelnik Mario Rajn rekao je kako je spomenuto raskrižje uvršteno u proračun.

rajn mario

– Uvrstili smo rekonstrukciju vodoopskrbe i vodoodvodnje s naše strane, a Hrvatske ceste su uvrstile u plan semaforizaciju tog raskrižja za sljedeću godinu. Ogledalo se magli i pokušavamo pronaći model ogledala koje bi imalo grijače samo da se odmagli, jer je zaista neupotrebljiv – kazao je Rajn.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

IMG_9429

Povodom Svjetskog dana turističkih vodiča malobrojni Križevčani “Otkrili križevačke tajne”

Tek nekoliko zainteresiranih Križevčana iskoristilo je jedinstvenu priliku kako bi otkrili tajne Križevaca. Naime, križevačka …

studentski krediti

Križevci: Mario Rajn i studenti potpisali ugovore o povratu otplaćenih rata studentskog kredita

Svečano potpisivanje ugovora o načinu i uvjetima ostvarivanja prava studenata na povrat otplaćenih rata studentskog …