bitcon

Iduće subote najveća bjelovarska IT&tech konferencija

B:IT.con je najveća bjelovarska IT&tech konferencija koja se drugu godinu zaredom, održava u prosincu. B:IT.con 2018. održat će se u subotu, 15. 12. 2018. u prostorijama Veleučilišta u Bjelovaru.
Cilj konferencije je okupljanje IT&tech zajednice, razmjena znanja i iskustava te poticanje suradnje na različitim područjima djelovanja unutar IT&tech sektora. Na konferenciji će 13 predavača prezentirati ukupno 12 tema u dva track-a: IT track i Tech track. Predavači dolaze iz eminentnih poduzeća i ustanova kao što su Rimac Automobili, Gideon Brothers, FER, EnOcean, Five, Indeed, Oracle, Erste i drugih. Na konferenciji očekujemo ukupno 250 sudionika, a slobodnih mjesta ostalo je još malo. Sve informacije o konferenciji možete pronaći na stranici: https://bitcon.bjelovar.hr/.
Organizator konferencije je Veleučilište u Bjelovaru koje izvodi tri preddiplomska stručna studija u STEM području: Mehatronika, Računarstvo i Sestrinstvo. Suorganizatori konferencije su: tech43, Tehnološko park Bjelovar d.o.o. i Sveučilište u Zagrebu. Tech43 je naziv za entuzijastičnu skupinu bjelovarske IT&tech zajednice koja zajedno s Veleučilištem u Bjelovaru jednom mjesečno organiziraju meetup predavanja s ciljem promicanja znanja i razvoja tehnološke zajednice (https://www.facebook.com/tech43.bjelovar/).
Tehnološki park Bjelovar (https://tpbj.hr/) je potporna poduzetnička institucija koja pomaže i podupire razvoj ideja, inovacija i poduzetništva u grafu Bjelovaru. Glavni pokrovitelj je Grad Bjelovar čiji gradonačelnik Dario Hrebak jako potiče razvoj IT sektora.
prigorski.hr

Provjerite i ovo

vocin14

Hodočašće hrvatskih branitelja u Voćin povodom 27. godišnjice voćinskih stradanja

Povodom 27. obljetnice razaranja Gospinog svetišta u Voćinu i ubojstva četrdeset sedmero njegovih stanovnika, 13. …

stjepan kozic2

Ivica Prelog izabran za predsjednika stranke “Stjepan Kožić – nezavisna lista”

Vrbovec je bogatiji za još jednu političku stranku. Naime, u subotu je osnovana stranka „Stjepan Kožić- nezavisna …