IMG_8510_resize

HENKEL I KTC ZA MASLAČAK Uručenjem donacije uspješno završila još jedna akcija “Zajedno za sretniji rast Maslačaka”

Godinu dana nakon prve akcije „Zajedno za sretniji rast Maslačaka“, ova lijepa priča nastavila se, prikladno na Svetog Nikolu, darivanjem odnosno uručenjem donacije križevačkoj Udruzi „Maslačak“ i njihovim članovima. Nakon što su kompanije Henkel i KTC pokrenule akciju „Zajedno za sretniji rast Maslačaka“ brojni građani podržali su ih kupnjom Henkelovih proizvoda za čišćenje doma u KTC prodavaonicama. Kao rezultat jako uspješne akcije, Udruzi „Maslačak“ donirana je godišnja zaliha proizvoda za čišćenje za potrebe održavanja Kućice u cvijeću. U pitanju je inače kuća, odnosno prostor Udruge u kojem se okupljaju članovi i u kojem provode aktivnosti poludnevnoga boravka u sklopu kojeg se pružna radna i socijalna rehabilitacija s ciljem podizanja kvalitete života.

IMG_8487_resize

Križevačka udruga osnovana je 1990. kao neprofitabilna i humanitarna udruga koja okuplja djecu i mlade s teškoćama u razvoju i osobe s intelektualnim teškoćama iznad 21. godine života  te njihove roditelje/udomitelje, stručnjake, vanjske suradnike i prijatelje kao i sve ljude dobre volje koji mogu i žele pridonijeti boljoj kvaliteti života osoba s intelektualnim teškoćama. Svi zajedno osmišljavaju i rade na projektima, pa je tako od 2016. godine njihova Kućica u cvijeću dostupna svim članovima za obavljanje različitih aktivnosti u sklopu radne i socijalne rehabilitacije kako bi što ljepše i zanimljivije provodili svoje slobodno vrijeme.

IMG_8495_resize

Jako nam je drago da se akcija nastavila i ove godine i da imamo priliku zahvaliti svim dragim ljudima koji su nam pružili podršku i na ovaj način. Posebno nam je drago što imamo priliku i mi vama pokazati čime se bavimo i kako provodimo vrijeme u našoj Kućici jer ovo je zaista naša kućica u cvijeću u kojoj je uvijek vesela i dobra atmosfera. Našim članovima i njihovim obiteljima treba podrška u svakom pogledu i jako smo zahvalni Henkelu i KTC-u te svim kupcima koji su se uključili u ovu akciju “, izjavila je predsjednica Udruge „Maslačak“ Križevci, Tamara Premuš.

IMG_8483_resize

-Uz pomoć dobrih ljudi imali smo dva humanitarna koncerta. Skupljali smo plastične čepove i stari papir. Uspjeli smo skupiti sredstva i kombi nam dolazi, kojeg s nestrpljenjem dočekujemo.  Ova donacija će nam svakako dobro doći. Jedan dio ćemo pokloniti našim članovima. To će im taman biti “pod bor”. Hvala vam puno. Svaka takva donacija nam je uvijek dobro došla. Svako dobro povodom blagdana i u novoj godini. -zaključila je Tamara Premuš.

IMG_8500_resize

-Nama je jako drago da smo danas opet u posjeti Udruzi „Maslačak“ Križevci i sretni smo što možemo podržati rad Udruge ovom donacijom. Posebno bismo zahvalili našem partneru KTC-u i svim našim kupcima koji su nas podržali. Drago nam je vidjeti poznata lica od prošle godine ovdje u Udruzi i uvijek se osjećamo jako lijepo i dobrodošlo u Kućici u cvijeću. Mi se nadamo da ćemo s ovom akcijom nastaviti i u budućnosti. -poručila je Mia Jelinić, junior trade marketing Henkel Adria, Laundry & Home Care.

IMG_8520_resize

-KTC se trudi poduprijeti ovakve akcije kad god to može. Veseli smo i sretni nakon prošlogodišnje uspješne akcije te ponosni da je i ovogodišnja prošla tako lijepo. Zahvalni smo svim našim kupcima, koji su prepoznali plemeniti cilj ove naše aktivnosti i uključili se kupnjom proizvoda Henkel, našeg poslovnog partnera. Udruga Maslačak oduševljava nas već godinama svojim aktivnostima i programima, koje svakodnevno provode pružajući podršku svojim članovima. Drago nam je da smo mogli na ovaj način podržati njihove napore i izuzetno cijenimo njihov trud. – istaknula je Melanija Zorko izvršna direktorica za marketing KTC d.d.

IMG_8518_resize

dp/prigorski.hr

foto: Zdenko Balog

 

 

 

Provjerite i ovo

stand up14

PUCALI OD SMIJEHA Goran Vugrinec nasmijavao križevačku publiku

U križevačkom Klubu kulture nastavljene su večeri smijeha, koje ugošćuju najuspješnije stand-up komičare u regiji. …

NK Radnik Križevci '04

KRIŽEVCI 2018 CEDEVITA SPORT U-14: Odigrana skupina A // U nastavak natjecanja plasirali se NK Radnik Križevci i NK Mladost (Ž)

U sklopu 20. Turnira u malom nogometu Križevci 2018 “Ožujsko-KTC” tradicionalno se održava i turnir …