Izjava dana
donacija zajedno za sretniji maslacak025

HENKEL I KTC ZA MASLAČAK Uručenjem donacije uspješno završila akcija “Zajedno za sretniji rast Maslačaka”

U vrijeme zimskih praznika, Udrugu „Maslačak“ Križevci dočekalo je pravo iznenađenje. Velika akcija „Zajedno za sretniji rast Maslačaka“ završena je uručenjem donacije tvrtki Henkel i KTC te razveselila križevačku udrugu za osobe s intelektualnim teškoćama i njihove obitelji.

Zajedničkim snagama, u akciji koja je trajala od početka prosinca, obje tvrtke odlučile su uz podršku vjernih kupaca podržati i pomoći u radu Udruge Maslačak. Svatko tko je u KTC prodavaonicama kupio Henkel proizvode za čišćenje kućanstva, sudjelovao je u akciji „Zajedno za sretniji rast Maslačaka“ i tako godišnjom zalihom proizvoda za čišćenje osigurao Kućicu u cvijeću, a svakom članu udruge doniran je poklon paket Henkel proizvoda.

donacija zajedno za sretniji maslacak021

Kućica u cvijeću inače je prostor kojeg od 2016. godine članovi udruge koriste za različite aktivnosti u sklopu radne i socijalne rehabilitacije kako bi što ljepše i zanimljivije proveli svoje slobodno vrijeme.

Udruga koja djeluje već 27 godina, broji 147 članova te okuplja djecu i mlade s teškoćama u razvoju i osobe s intelektualnim teškoćama iznad 21. godine života  te njihove roditelje, udomitelje, stručnjake, vanjske suradnike i prijatelje koji mogu pridonijeti boljoj kvaliteti života osoba s intelektualnim teškoćama. Zajednički osmišljavaju projekte i programe brige za bolji i kvalitetniji život malih i velikih članova, a doniranim proizvodima KTC i Henkel zasigurno će olakšati provođenje njihovog slobodnog vremena.

donacija zajedno za sretniji maslacak005

-Kod nas se svakodnevno provodi poludnevni boravak u okviru kojega su razne aktivnosti  – od socijalizacijskih, osposobljavanja za samostalni život, rad u vrtu i kućanski poslovi, sportska radionica, informatička radionica, kuhanje i brojne druge. U našem radu ovakve su donacije i više nego potrebne.

Naši članovi, ali i ja iznimno smo sretni što je ova akcija uopće pokrenuta te što je na kraju imala tako sretan završetak. Uistinu, „Za sretniji rast Maslačaka.- rekla je predsjednica Udruge „Maslačak“ Križevci Tamara Premuš te dodala kako u Udruzi rade dvije voditeljice. – -One rade s osobama s intelektualnim poteškoćama kojima su one podrška da rade onoliko koliko mogu-kazala je Tamara Premuš i podsjetila kako udruga funkcionira već 27 godina, a od 2012. godine imaju na korištenje kuću u Gundulićevoj ulici, koju su opremali gotovo 3 godine uz pomoć ranih donatora.

Tamara Premuš
Tamara Premuš

-Veselje i ugodno druženje s članovima udruge „Maslačak“ Križevci pravi je dokaz koliko je ova akcija uspjela i da smo stvarno uspjeli pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Jako smo ponosni na naše društveno odgovorno poslovanje, a posebno na ovakve projekte u kojima surađujemo s ovako uspješnim i udrugama sa socijalno humanitarnim ciljem. Zahvaljujemo i našim partnerima iz KTC-a te svim našim kupcima koji su podržali ovu akciju kako bi bila što uspješnija. rekao je Vedran Drobina, Henkel Key Account Manager.

Vedran Drobina
Vedran Drobina

Križevački KTC sa zadovoljstvom je prihvatio poziv za sudjelovanje u ovoj akciji. -Uručenjem ove donacije zaokružili smo naše aktivnosti društveno odgovornog poslovanja u 2017. godini. Tijekom cijele godine imali smo niz humanitarnih aktivnosti i veselimo se što smo upravo  akcijom „Zajedno za sretniji rast Maslačaka“ završili godinu u kojoj smo obilježili uspješnih 25 godina poslovanja.

Daliborka Kranjčić
Daliborka Kranjčić

Zahvaljujemo našim potrošačima što su se kupnjom Henkelovih proizvoda uključili u ovu aktivnost, kao i našem dugogodišnjem dobavljaču Henkelu što je KTC prepoznao kao partnera za korisnu humanitarnu akciju – rekla je Daliborka Kranjčić, izvršna direktorica KTC-a.

donacija zajedno za sretniji maslacak002 donacija zajedno za sretniji maslacak030 donacija zajedno za sretniji maslacak029 donacija zajedno za sretniji maslacak028 donacija zajedno za sretniji maslacak027 donacija zajedno za sretniji maslacak026 donacija zajedno za sretniji maslacak025 donacija zajedno za sretniji maslacak021 donacija zajedno za sretniji maslacak020 donacija zajedno za sretniji maslacak019 donacija zajedno za sretniji maslacak018 donacija zajedno za sretniji maslacak017 donacija zajedno za sretniji maslacak016 donacija zajedno za sretniji maslacak015 donacija zajedno za sretniji maslacak014 donacija zajedno za sretniji maslacak013 donacija zajedno za sretniji maslacak012 donacija zajedno za sretniji maslacak011 donacija zajedno za sretniji maslacak010 donacija zajedno za sretniji maslacak009 donacija zajedno za sretniji maslacak008 donacija zajedno za sretniji maslacak007 donacija zajedno za sretniji maslacak006 donacija zajedno za sretniji maslacak005 donacija zajedno za sretniji maslacak004 donacija zajedno za sretniji maslacak003 donacija zajedno za sretniji maslacak031

prigorski.hr

Provjerite i ovo

kosarka kosarkaska lopta (4)

KOŠARKAŠKO KADETSKO PRVENSTVO Križevčani pobijedili Đurđevčane

Kadeti križevačkog Radnika bili su bolji od vršnjaka đurđevačke Mladosti u prvenstvu Košarkaškog saveza Koprivničko-križevačke …

foto: Ozren Špiranec/glaspodravine.hr

HAPPY PREPPY Križevčanka Suzana Zidarić s ljubavlju šiva cipelice

Križevčanka Suzana Zidarić ima 33 godine i kad vam se predstavi prvo će za sebe …