Izjava dana
strojevi

Grad Đurđevac raspisao mjeru za sufinanciranje nabave strojeva i opreme

Grad Đurđevac je programom potpora u poljoprivredi na području Grada Đurđevca za razdoblje 2018. – 2020. godinu utvrdio mjere za unaprijeđenje poljoprivrede, temeljem kojih se iz gradskog proračuna dodjeljuju nepovratna financijska sredstva poljoprivrednicima.

Ciljevi ovog Programa su opstanak poljoprivrednih gospodarstava na području grada, unapređenje i modernizacija poljoprivredne proizvodnje, očuvanje i razvoj ruralnih područja i ruralnih vrijednosti, poticanje gospodarstva na cjelokupnom području grada.

Nakon objave poziva za dodjelu potpora za ulaganja u turističku djelatnost (izgradnju bazena), za sufinanciranje izrade promotivnih materijala u kojima je uključena oznaka kvaliteta Podravina, za vinare pokrivanje troškova dobivanja markica za stavljanje vina na tržište, te mjera osjemenjivanja junica i krmača, sada je objavljen i javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti za nabavu nove poljoprivredne opreme i strojeva.

Potpore male vrijednosti se dodjeljuju iz Proračuna Grada Đurđevca kao bespovratna novčana sredstva u obliku subvencija, a natječaj će biti otvoren do iskorištenja sredstava tj. najkasnije do 3. prosinca 2018. godine. Potrebna dokumentacija može se dobiti na djurdevac.hr.

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

vlada rh

VLADA Evo tko je imenovan i razriješen na zatvorenom dijelu sjednice

Na zatvorenome dijelu današnje sjednice, Vlada je utvrdila stajališta za sastanak Vijeća za opće poslove. …

Goran Stanzl/PIXSELL

Posljednji ispraćaj Dragutina Šurbeka na groblju Mirogoj

Posljednji ispraćaj stolnoteniskog velikana i olimpijca Dragutina Šurbeka (72) održan je danas na zagrebačkom groblju …