Izjava dana
rakovec

Goran Presečki: Cilj je da Rakovec bude u sredini tablice

Nogometaši Rakovca u završnoj su fazi priprema za predstojeću sezonu, a s trenerom spomenutog kluba Goranom Presečkim razgovarali smo nakon prijateljske utakmice u Svetom Ivanu Žabnu.

-Okosnica momčadi nam je ostala na okupu i to nas veseli. Ove sezone smo iskusniji i na golu smo dobili Kosovca koji je dugogodišnji iskusni vratar. U napadu smo dobili Oroza koji je i osvojio ovu ligu i nekoliko mladih igrača poput Gomerčića koji nam je ojačao konkurenciju u vezi.

Goran Presečki
Goran Presečki

-Visokim rezultatom smo izgubili u Svetom Ivanu Žabnu, ali u ovoj fazi priprema smo u šest dana imali dvije utakmice i tri treninga i još su nam četiri igrača na moru ili rade. Do početka prvenstva u subotu igramo protiv Rugvice, u utorak protiv Vrbovca i generalku imamo protiv Dubrave.

rakovec2

S obzirom na jačinu lige glavni cilj je ostati u ligi, ali željeli bismo kao i prošle godine ostati u sredini tablice – rekao nam je trener nogometaša Rakovca Goran Presečki koji trenira rakovečke nogometaše drugu sezonu.

rakovec1

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

uzdignute plohe1

GRAD ĐURĐEVAC PRONAŠAO RJEŠENJE Uzdignute plohe povećat će sigurnost i usporiti promet

Nakon što je đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči proteklog tjedna uputio službeni dopis predstavnicima Županijske uprave …

dan kruha

Dan zahvalnosti za kruh i plodove zemlje u Osnovnoj školi Grgura Karlovčana

U Osnovnoj školi Grgura Karlovčana Đurđevac učenici i učitelji zajedno su proslavili Dan zahvalnosti za …