slavonija4

FOTO/VIDEO Slavonija Band raspjevao i rasplesao križevački Calypso

Deset do petnaest minuta trebalo je vašem izvjestitelju da uđe u Calypso i da se dokopa stepenica prema galeriji, kako bi mogao napraviti koju fotku ovog nesvakidašnjeg i ludog ambijenta. Mjesta više nije bilo niti za stajati, a kamoli što drugo, no gosti su neprestance ulazili. I kao magijom, u ovoj su gužvi konobari uspijevali usluživati, a gosti su našli prostora i da zaplešu.

Sve je ovo ludilo uzrokovano gostovanjem odličnog tamburaškog sastava Slavonija Band. Ovi su se tamburaši u grupu okupili još daleke 2001. u Đakovu, te od onda uspješno nastupaju. Među najjačim su tamburaškim sastavima, redovni sudionici festivala u Požegi, Brodu i Pitomači.

Za njima je pet studijskih nosača zvuka. Majstori su odličnog štimunga, koji su održavali neprekidno do dugo u noć i prema jutru na svom križevačkom koncertu.

Želja nam je bila u nekoj pauzi (kojih oni u svojim nastupima baš i nemaju) porazgovarati s dečkima, no odmah smo shvatili da će to izostati, pa smo nastojali na najbolji mogući način fotografijom i videom dočarati jedinstven ambijent križevačke groznice subotnje noći.

slavonija slavonija1 slavonija2 slavonija3 slavonija5 slavonija6 slavonija7 slavonija8 slavonija9 slavonija10 slavonija11 slavonija12 slavonija16 slavonija18 slavonija19 slovenija13 slovenija14 slovenija15

 

Zdenko Balog/prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

motoutrka 2018 krizevci48

FOTO/MOTOCIKLISTIČKI SPEKTAKL U KRIŽEVCIMA Gotovo 2000 gledatelja uživalo na križevačkom “Monte Carlu”

Majstori na dva kotača vozili su gornjogradskim ulicama u utrkama koje su bodovane za Otvoreno …

lille

VIDEO Lidija Bačić – Lille u Svetom Ivanu Žabnu

Splitska pjevačica Lidija Bačić održala je u subotu koncert u Svetom Ivanu Žabnu u sklopu …