leutar katarina

FOTO&VIDEO Pjevačica Katarina Leutar voli glazbu, Dinamo, a kreće i u poduzetničke vode

KRIŽEVCI – Među izvođačima i izvođačicama koji su se rado odazvali pozivu Križevačkog likovnog kruga da obogate program humanitarne aukcije ‘Udruzi Maslačak pomozi da svoj kombi vozi’, našla se i mlada zagrebačka pjevačica Katarina Leutar.

Rado se odazvala našem pozivu da prije nastupa porazgovaramo, a bila je spremna i za mali shooting. Tako u prilogu ovog razgovora možete uživati u fotografijama lijepe i atraktivne gošće iz Zagreba.

– Ovo nije moj prvi dolazak u Križevce. Nastupala sam dva puta na festivalu ‘Zlatne note’, i to na dva prethodna festivala (2015., 2016.), ali ne i na ovom zadnjem. Lijepo sam primljena i rado se odazovem takvom pozivu, pa sam tako došla i večeras. Moja je posljednja pjesma ‘Grad od milijuna’, koju će križevačka publika večeras čuti – rekla je Katarina Leutar i dodala kako se glazbom bavi od malih nogu.

-Već od svoje četrnaeste godine počela sam pisati i tekstove i glazbu. Bavim se i drugim poslovima, pa nemam vremena za glazbu koliko bih željela. Ipak, želja je jaka, pa uvijek nekako skombiniram, ukradem vrijeme da uglazbim nešto. Zanimljivo je spomenuti da sam snimila i jednu ‘navijačku’ pjesmu za GNK Dinamo. Dečki me tako znaju s utakmica. U potrazi sam za bendom za stalnu suradnju. Dečki, javite se!- istaknula je Katarina Leutar.


Možemo li čuti nešto o tvojim predstojećim planovima?

– U jednoj sam fazi odmaka od glazbe, budući želim pokrenuti posao, trgovinu odjećom. Plivam, dakle u poduzetničke vode, no čim se u tom poslu osovim na noge, vraćam se glazbi, snažno sam vezana za glazbu.
A tijekom našeg shootinga, simpatična nam je Katarina zorno pokazala kako je čvrsto ‘vezana’ za glazbu – slobodno se naluknite!

leutar13 leutar14 leutar15 leutar1 leutar2 leutar3 leutar4 leutar5 leutar6 leutar7 leutar8 leutar9 leutar10 leutar11 leutar12 leutar


Zdenko Balog/prigorski.hr

Provjerite i ovo

IMG_0055_ac_resize

FOTO Djeca ukrasila borove na Adventu u Križevcima

U sklopu Adventa u Križevcima danas su vrtićanci i osnovnoškolci ukrasili borove na Strossmayerovom trgu …

IMG_1237

[FOTO/VIDEO] Učenici PŠ “Glogovnica” održali božićnu priredbu, a poduzetnik Marko Slavečki razveslio ih loptama

Svečano je jutros bilo u područnoj školi OŠ “Ljudevita Modeca” Križevci u Glogovnici. Naime, tamošnji …