Izjava dana
torre

FOTO/VIDEO Križevčanin Saša Torre – odličan prigorski jahač već 25 godina uživa uz konje i konjički sport

Jaka poveznica između sporta i ljubavi prema konjima, tim impresivnim životinjama, inicijalni je pokretač osnivanja Konjičkog kluba Karoca 1999. godine.

Za KK Karoca se natječu neki od najboljih hrvatskih jahača, a od njihovih brojnih uspjeha zasigurno se najviše ističu rezultati Filipa Rožmarića, Denisa Gugića, Eme Bezik, Ivana Racića i Križevčanina Saše Torrea s kojim smo kratko popričali za vrijeme održavanja 2. kola Croatia kupa u Koprivnici.

-Nastupam za Konjički klub Karoca iz Zagreba. Već sam desetak godina u Zagrebu, a prije sam ostvarivao i bolje rezultate. Zvali su me da se priključim u Konjički klub Karoca, a danas više radim na poljoprivredi i manje sam posvećen sportu.

Sukladno tome su i rezultati nešto slabiji. Ljubav prema konjima gajim više od 25 godina, a u karijeri je bilo puno natjecanja i puno pobjeda. Imam svoju staju  i 30-ak konja, uglavnom na pansionu, a kontaktirati me se može na 091 2546 277 – zaključio je prije početka natjecanja u Koprivnici Saša Torre. Donosimo nekoliko fotografija iz Koprivnice, a pogledajte i Sašin nastup u Zagrebu proteklog mjeseca.

torre3torretorre6torretorre1torre2

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

IMG_8629

FOTO/VIDEO “Križevci u Velikom ratu” – otvorena izložba o Prvome svjetskom ratu

Zvucima sa “Edison Bell” gramofona u Likovnoj galeriji Gradskog muzeja Križevci večeras je otvorena tematske …

hds

IZBORI 2018. Križevački HDS predstavio kandidate i istaknuo prioritete u Centru, Gornjem i Donjem gradu

Konferenciju za medije u povodu nedjeljnih izbora za članove vijeća mjesnih odbora i članove vijeća …