Izjava dana
torre

FOTO/VIDEO Križevčanin Saša Torre – odličan prigorski jahač već 25 godina uživa uz konje i konjički sport

Jaka poveznica između sporta i ljubavi prema konjima, tim impresivnim životinjama, inicijalni je pokretač osnivanja Konjičkog kluba Karoca 1999. godine.

Za KK Karoca se natječu neki od najboljih hrvatskih jahača, a od njihovih brojnih uspjeha zasigurno se najviše ističu rezultati Filipa Rožmarića, Denisa Gugića, Eme Bezik, Ivana Racića i Križevčanina Saše Torrea s kojim smo kratko popričali za vrijeme održavanja 2. kola Croatia kupa u Koprivnici.

-Nastupam za Konjički klub Karoca iz Zagreba. Već sam desetak godina u Zagrebu, a prije sam ostvarivao i bolje rezultate. Zvali su me da se priključim u Konjički klub Karoca, a danas više radim na poljoprivredi i manje sam posvećen sportu.

Sukladno tome su i rezultati nešto slabiji. Ljubav prema konjima gajim više od 25 godina, a u karijeri je bilo puno natjecanja i puno pobjeda. Imam svoju staju  i 30-ak konja, uglavnom na pansionu, a kontaktirati me se može na 091 2546 277 – zaključio je prije početka natjecanja u Koprivnici Saša Torre. Donosimo nekoliko fotografija iz Koprivnice, a pogledajte i Sašin nastup u Zagrebu proteklog mjeseca.

torre3torretorre6torretorre1torre2

prigorski.hr

Provjerite i ovo

ktc varazdin

RUKOMET – PRIJATELJSKA UTAKMICA KRIŽEVČANA I VARAŽDINACA Premijerligaši uvjerljivi u Križevcima

KTC-GRK VARAŽDIN 1930 26:35 (12:18) KRIŽEVCI GŠSD “Ljudevita Modeca”. Gledatelja: 23. Suci: Kuhar (Samobor) Prelčec …

Igor Kralj/Pixsell

SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU Linini “Kauboji” pomeli “Beduine”

Hrvatski rukometaši nastavili su pobjednički niz na svjetskom prvenstvu. Danas su imali najlakšu zadaću u …