Izjava dana
torre

FOTO/VIDEO Križevčanin Saša Torre – odličan prigorski jahač već 25 godina uživa uz konje i konjički sport

Jaka poveznica između sporta i ljubavi prema konjima, tim impresivnim životinjama, inicijalni je pokretač osnivanja Konjičkog kluba Karoca 1999. godine.

Za KK Karoca se natječu neki od najboljih hrvatskih jahača, a od njihovih brojnih uspjeha zasigurno se najviše ističu rezultati Filipa Rožmarića, Denisa Gugića, Eme Bezik, Ivana Racića i Križevčanina Saše Torrea s kojim smo kratko popričali za vrijeme održavanja 2. kola Croatia kupa u Koprivnici.

-Nastupam za Konjički klub Karoca iz Zagreba. Već sam desetak godina u Zagrebu, a prije sam ostvarivao i bolje rezultate. Zvali su me da se priključim u Konjički klub Karoca, a danas više radim na poljoprivredi i manje sam posvećen sportu.

Sukladno tome su i rezultati nešto slabiji. Ljubav prema konjima gajim više od 25 godina, a u karijeri je bilo puno natjecanja i puno pobjeda. Imam svoju staju  i 30-ak konja, uglavnom na pansionu, a kontaktirati me se može na 091 2546 277 – zaključio je prije početka natjecanja u Koprivnici Saša Torre. Donosimo nekoliko fotografija iz Koprivnice, a pogledajte i Sašin nastup u Zagrebu proteklog mjeseca.

torre3torretorre6torretorre1torre2

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

adriano jagusic

PRIGORSKI NOGOMETNI BISER Adriano Jagušić – od Kloštra Vojakovačkog do Dinama!

Možda ćemo za nekoliko godina u naslovu dopisati i do Real Madrida ili Juventusa! Očito …

Ivana Golubić i sin Borna

FOTO Male bebe – veliko veselje!

Slatki medenjaci