gregurovec

FOTO/VIDEO DVD Andrilovec uvjerljiv na Međunarodnom vatrogasnom kupu u Gregurovcu

Sedmi Međunarodni vatrogasni kup DVD-a Gregurovec održan je u nedjelju. Održani su i “Dani piva”, a mogli su se kušati i lovački specijaliteti.

U muškoj konkurenciji pobijedili vatrogasci DVD-a Andrilovec, drugi je bio DVD Sveti Petar Orehovec, a treće mjesto pripalo je DVD-u Otok Samoborski.

U ženskoj konkurenciji vatrogaskinje iz Đurđica bile su bolje od kolegica iz Repinca.

Pobjednik superkupa je DVD Andrilovec koji su u finalu pobijedili DVD Sveti Petar Orehovec.Pobjednik je osvojio 700,00 kuna, a poraženi 300,00 kuna. Prijelazni pehar za ukupnog pobjednika osvojio je DVD Andrilovec.

Spomenimo da je u pripremi lovačkih specijaliteta prvo mjesto pripalo LD Košuta-Prigorje iz Fajerovca, drugo mjesto LD Kalnik iz Svetog Petra Orehovca i treće mjesto LD Srna-Čret iz Gregurovca.

Pehare i medalje u ime pokrovitelja Turističke zajednice općine Sveti Petar Orehovec dodijelili su općinski načelnik Franjo Poljak i njegov zamjenik Dragutin Hendelja.

gregurovec gregurovec1 gregurovec2 gregurovec3 gregurovec4 gregurovec5 gregurovec6 gregurovec7 gregurovec8 gregurovec9 gregurovec10 gregurovec11 gregurovec12 gregurovec13 gregurovec14 gregurovec15 gregurovec16 gregurovec17 gregurovec18 gregurovec19 gregurovec20 gregurovec22 gregurovec23 gregurovec24 greurovec21

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Na bjelovarsku radionicu o štednji javne rasvjete došao samo jedan čovjek

U Prostorijama bjelovarske podružnice Hrvatske gospodarske komore Tvrtka Detas d.o.o. u suradnji s HGK – …

savjet mladih

Članovi Županijskog savjeta mladih raspravljali vizualnom identitetu i projektu „Svijest Akcija Volja Jačanje Energija Trening MLADIH“

U prostorijama Županijske uprave u ponedjeljak, 19. studenoga održana je sedma po redu sjednica Županijskog …