druga dimenzija20

FOTO/VIDEO Druga dimenzija izbacila prvi singl “Još ti čuvam leđa”

“Druga dimenzija”, mladi sastav na hrvatskoj glazbenoj sceni izbacio je svoj prvi singl. Bend se okupio u Križevcima, a to je bila odlična prilika da popričamo s članovima benda, ali i da ekskluzivno čujemo jedan dio njihovog prvog singla.

Denis Ferjanić – Ferky frontman grupe “Druga dimenzija” rekao je uvodno kako ih ima petero u bendu.

Štefan (bubnjevi), Kruno (gitara) Matija (harmonika) Domagoj (klavijature) i Denis (vokal).

-Članovi benda su na relaciji Križevci – Dubrava do Velike Gorice. Okupili smo se 1. studenoga 2017. godine. Skupio sam ekipu. Trojica smo zajedno svirali u jednom bendu, a jedan je došao iz drugog, a još jedan iz trećeg benda i složili smo “Drugu dimenziju”- rekao je Ferky.

Štefan Đurković ispričao je kako je došlo do naziva “Druga dimenzija”. -Zapravo je to jedna čudna priča. Domagoj i ja smo putovali vlakom iz Zagreba. Lupali smo gluposti i šalili se. Nismo znali koji naziv da osmislimo i dečko koji je sjedio preko puta nas rekao je kako bi bilo zanimljivo da se zovemo “Druga dimenzija”.

Budući da se razlikujemo po načinu rada od drugih bendova, stvarno jesmo “Druga dimnezija”- istaknuo je Đurković i dodao kako ih se može pratiti na Instagramu druga. dimenzija, na Facebooku i broju telefona 095/590 2985. Imamo i svoj You Tube kanal gdje ćemo predstaviti svoj prvi singl “Još ti čuvam leđa” koji je napisao i uglazbio Dominik Šušković iz grupe OSDS u produkciji Luke Kovačića. Jedan mali dio pjesme u akustičnoj verziji izvest ćemo samo za čitatelje i gledatelje portala prigorski.hr – rekao je Đurković.

Denis Ferjanić je napomenuo kako se većinom baziraju na modernijoj glazbi. -Sviramo od zabavne glazbe, rocka i do folka. Sviramo svugdje, a imali smo i jedan koncert u Dubravi. Sviramo sve fešte, a u rasponu smo godina od 20 do 37 godina – rekao je Ferky.

Saznali smo na kraju da su dva dečka slobodna, a tri su u vezi. Pogledajte i poslušajte “Još ti čuvam leđa” i bend “Druga dimenzija”!

druga dimenzija1 druga dimenzija2 druga dimenzija3 druga dimenzija4 druga dimenzija5 druga dimenzija6 druga dimenzija7 druga dimenzija8 druga dimenzija druga dimenzija9 druga dimenzija19

prigorski.hr

Provjerite i ovo

advent krizevci

Grad Križevci će povodom božićnih blagdana darivati socijalno ugrožene osobe i obitelji

Grad Križevci će i ove godine povodom božićnih blagdana darivati socijalno najugroženije samce i obitelji. …

mirko zidaric

[VIDEO] MOTOCIKLIZAM Križevčanin Mirko Zidarić prvak Hrvatske u klasi 125 SP

Mirkov prvijenac 2016. drugi, 2017. treći, 2018. prvi. Prvak Hrvatske kod brzinaca u klasi 125 …