cirkvena

FOTO/VIDEO Cirkvena dobila 3 kilometra novog asfalta

U Cirkveni su završili radovi na modernizaciji i rekonstrukciji prometnica, a završetku radova prisustvovali su koprivničko-križevački župan Darko Koren, načelnik općine Sveti Ivan Žabno Nenad Bošnjak i njegov zamjenik Manuel Marković te ravnatelj ŽUC-a Dragutin Guzalić.

cirkvena2

Darko Koren je rekao kako su završili radovi na dvije prometnice. -Lokalna cesta duga je 1400 metara i rekonstruirana je zajedno s Općinom. Ukupna vrijednost te investicije je 430 tisuća kuna, a riječ je o troškovima asfaltiranja koje pokriva ŽUC, a tu je i priprema od strane općine Sveti Ivan Žabno – rekao je Koren i osvrnuo se na radove na drugoj cesti.

cirkvena1

-Riječ je o županijskoj cesti prema naselju Praščevac u Zagrebačkoj županiji dužine 1300 metara. Vrijednost radova je oko 510 tisuća – rekao je Koren i izrazio zadovoljstvo što je Cirkvena dobila novi asfalt.

Nenad Bošnjak nije krio zadovoljstvo asfaltiranjem u Cirkveni istaknuvši kako je ovo bitan projekt za Cirkvenu i Koprivničko-križevačku županiju.

-Odrađena je modernizacija i proširenje ceste i novi asfalt. Povezana je susjedna općina i županija. Zahvaljujem županu, ŽUC-u i mještanima na pomoći- istaknuo je Bošnjak i dodao kako je Općina iz svojeg proračuna asfaltirala i tri ulice ukupne dužine 300 metara.

cirkvena3

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

udruga bolje sutra

Udruga “Bolje sutra” dobila prostor na korištenje

U prostoru koprivničkog Kampusa održana je konferencija za medije u organizaciji Udruge za osobe s …

dragovoljac radnicki11

4. ŽNL: Bez pobjednika u susretu Dragovoljca i Radničkog // Porazi Poleta, Mladosti VR i Prigorje

U nedjelju su odigrani susreti trećeg kola, a najzanimljiviji susret odigran je u Bočkovcu, gdje …