Izjava dana
cirkvena

FOTO/VIDEO Cirkvena dobila 3 kilometra novog asfalta

U Cirkveni su završili radovi na modernizaciji i rekonstrukciji prometnica, a završetku radova prisustvovali su koprivničko-križevački župan Darko Koren, načelnik općine Sveti Ivan Žabno Nenad Bošnjak i njegov zamjenik Manuel Marković te ravnatelj ŽUC-a Dragutin Guzalić.

cirkvena2

Darko Koren je rekao kako su završili radovi na dvije prometnice. -Lokalna cesta duga je 1400 metara i rekonstruirana je zajedno s Općinom. Ukupna vrijednost te investicije je 430 tisuća kuna, a riječ je o troškovima asfaltiranja koje pokriva ŽUC, a tu je i priprema od strane općine Sveti Ivan Žabno – rekao je Koren i osvrnuo se na radove na drugoj cesti.

cirkvena1

-Riječ je o županijskoj cesti prema naselju Praščevac u Zagrebačkoj županiji dužine 1300 metara. Vrijednost radova je oko 510 tisuća – rekao je Koren i izrazio zadovoljstvo što je Cirkvena dobila novi asfalt.

Nenad Bošnjak nije krio zadovoljstvo asfaltiranjem u Cirkveni istaknuvši kako je ovo bitan projekt za Cirkvenu i Koprivničko-križevačku županiju.

-Odrađena je modernizacija i proširenje ceste i novi asfalt. Povezana je susjedna općina i županija. Zahvaljujem županu, ŽUC-u i mještanima na pomoći- istaknuo je Bošnjak i dodao kako je Općina iz svojeg proračuna asfaltirala i tri ulice ukupne dužine 300 metara.

cirkvena3

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

IMG_0504

Župan Koren i zamjenik Ljubić na radnom sastanku s v.d. ravnateljice križevačke Gimnazije

Darko Koren, koprivničko-križevački župan, njegov zamjenik Ratimir Ljubić i Ana Mušlek, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, …

ilustracija/Dubravka Petrić/Pixsell

Dvije osobe ozlijeđene u prevrtanju teretnog vozila

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je kako je u srijedu oko 17 sati  u Koprivničkoj ulici …