pisacic

FOTO Vrbovčanka Anja Pisačić – prva pratilja Miss Zagrebačke županije

Miss Mažoret 2017. godine, mlada vesela i neprestano nasmijana Vrbovčanka Anja Pisačić, sinoć se u Bunčićevoj kleti u Dugom Selu okitila lijepom lentom prve pratilje Miss Zagrebačke županije za Miss Hrvatske.

Natjecalo se devet djevojaka, jednako lijepih, mogle su odlučiti tek nijanse, nešto u osmjehu, pogledu, neka rečenica izrečena u ciklusu pitanja, najvećoj kušnji svake kandidatkinje. Uz ipak prisutnu laganu tremu, priznala je da je veća trema bila kada je prvi puta nastupila kao mažoretkinja.

– Veoma sam sretna i ponosna zbog osvojene lente Prve pratilje. Bilo je divno družiti se s ovim krasnim djevojkama u toku priprema za izbor. Za mene prvenstveno ovo je novo iskustvo i veseli me što sam sudjelovala.
Mnogo toga bismo još pitali lijepu Prvu pratilju, napravili još koju fotografiju, ali svi drugi su željeli fotografirati lentama okićene ljepotice, fotografirati se i praviti selfije zajedno s njima, pa se nadamo nekoj boljoj prilici da je podrobnije upoznamo i predstavimo.

pisacic1 pisacic2 pisacic3 pisacic4 pisacic5 pisacic6 pisacic7 pisacic8 pisacic9 pisacic10 pisacic11

Zdenko Balog/prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

danijela glavosek

Nezavisna Danijela Glavosek Kovačić stavlja u mirovanje mandat u koprivničkom Gradskom vijeću

KOPRIVNICA – Danijela Glavosek Kovačić, nezavisna vijećnica Gradskog vijeća Grada Koprivnice na današnjoj konferenciji za …

ilustracija

STRAŠNA TRAGEDIJA U PRIGORJU U prevrtanju traktora poginuo muškarac

Strašna tragedija dogodila se u petak oko 11 sati u Svetom Petru Orehovcu u predjelu …