Izjava dana
lovrekovic

FOTO VESELJE U OBITELJI LOVREKOVIĆ Na svijet je stigao mali Niko, a obitelj Lovreković ima 12 članova

Malo naselje u Tremi – Trema Budilovo na području Općine Sveti Ivan Žabno broji 100-injak mještana, ali je posebno po tome što se svaki četvrti preziva Lovreković.

Posjetili smo obitelj Lovreković u Tremi Budilovo koje je postalo bogatije za još jednog Lovrekovića. Naime, Lovrekovići su prije tri dana dobili treće dijete u obitelji. Tata Josip Lovreković nam je rekao kako je nakon kćeri Ines i sina Lovre na svijet došao i sin Niko.

– Sad nas je ukupno 12 u kući, baka, stric, tata, mama, dvije sestre, brat i uz mene žena i troje djece. Lijepo je živjeti u velikoj obitelji, uvijek si pomažemo, a za stolom je gužva – rekao je Lovreković i dodao kako se jedna sestra udala.

-Priprema se fešta u domu i očekujemo oko 70 gostiju. Volio bi imati još djece – treba nas Hrvata – istaknuo je Josip Lovreković i rekao kako im oko djece pomažu i jedni i drugi roditelji. – Jedino djeca ostaju iza nas, Bog je dao usta i dat će i hranu za djecu – kazao je tata Josip.

Mama Mateja je rekla kako je Niko imao nakon rođenja 3130 grama i 55 centimetara, a ova obitelj planira imati još djece. – Napravit ćemo stanku od dvije godine – rekli su kroz smijeh mama Mateja i tata Josip Lovreković. Zabilježili smo nekoliko fotografija – čestitke Lovrekovićima!

_PRO5654 _PRO5638 _PRO5631 _PRO5625 _PRO5621

Ako želite lijepe životne priče podijeliti s nama – slobodno nas kontaktirajte!

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

prijem rijeka

UOČI NOGOMETNOG SPEKTAKLA Čelni ljudi HNK Rijeka kod križevačkog gradonačelnika Marija Rajna

Dinamo, Rijeka i Hajduk danas će morati opravdati uloge favorita protiv klubova mnogo nižeg ranga. …

kriz1

Oltar svetog Križa u Križevcima – posljednje djelo genijalnog Francesca Robbe

Svi u Križevcima dobro znaju anegdotu o tome kako su volovi vukli u dijelove rastavljen …