robin

FOTO ROBIN TRGOVINE Preuređena trgovina u Križevcima, a uskoro će biti otvorene i dvije trgovine u Koprivnici

Raznim degustacijama u ponedjeljak je obilježeno preuređenje Robin trgovine u Lepušićevoj ulici na kućnom broju 30 u Križevcima. Trgovina je zasjala u novom ruhu, a tim povodom i o budućim planovima razgovarali smo s Robinom Šatvarom, direktorom maloprodaje u Robin trgovinama.

– Preuredili smo trgovinu koja je ovdje još od 1986. godine. Riječ je o dugoj i bogatoj trgovačkoj tradiciji. Ove godine ćemo preurediti još 5-6 trgovina kako bi imali jedan nivo što se tiče svjetlosti, svježine suhomesnatih proizvoda, voća i povrća i ostale robe.

Planiramo još otvoriti dvije nove trgovine u Koprivnici i otvorenje bi trebalo biti do 1. srpnja ove godine.  Radno vrijeme ove trgovine je od 6 do 21 i nedjeljom od 7 do 13 sati – rekao je Robin Šatvar i napomenuo kako će u trgovini u Lepušićevoj ulici raditi i pećnica i kupci će moći nabaviti sve vrste svježih kroasana, burek s mesom i sirom i 400-gramski svježi topli kruh.

Zabilježili smo djelić atmosfere – slobodno se naluknite!

robin1 robin2 robin3 robin4 robin5 robin6 robin7 robin8 robin9 robin10 robin11 robin12 robin13 robin14

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

bojovnik

NOGOMET Bojovnik stigao do vrijedne domaće pobjede

HRVATSKI BOJOVNIK-PRUGOVAC 2:0 (2:0) MOKRICE MIHOLEČKE: Igralište Hrvatski Bojovnik, gledatelja 50, SUCI: Dejan Juriša, Darko …

mladencinas

NAJLJEPŠI DAN U ŽIVOTU Gloria & Hrvoje

U župnoj crkvi sv. Petra i Pavla u Svetom Petru Čvrstecu vjenčali su se Gloria …