bandic vrbovec jaic

FOTO Predsjednik Gradskog vijeća Grada Vrbovca Dejan Jaić od danas je član stranke Milana Bandića

Zagrebački gradonačelnik i predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić, potpredsjednica stranke Jelena Pavičić-Vukičević, predsjednik Županijske organizacije Zagrebačke županije Bandić Milan 365 Zvonko Kunić i brojni članovi i prijatelji stranke nazočili su u petak u Velikoj vijećnici Grada Vrbovca predstavljanju novog člana stranke, predsjednika Gradskog vijeća Grada Vrbovca Dejana Jaića.

Podsjetimo, Jaić je napustio HSS i od danas je član Bandićeve stranke.

Milan Bandić kazao je kako će u Zagrubu danas biti primljeno u stranku još 40 članova  – intelektualaca i sportaša. – Prije nekoliko dana priključio nam se bivši HSS-ovac Borković Jastreb, a ovih dana ćete biti upoznati s novim saborskim zastupnicima u našem klubu. Sretan sam da je gospodin Jaić prepoznao Stranku rada i solidarnosti. Mi smo rješenje, a ne problem – kazao je Bandić.

Rad i solidarnost je zadaća svakog čovjeka u Hrvatskoj- istaknuo je Bandić i dodao kako će nakon predstavljanja popiti kavu s vrbovečkim gradonačelnikom.

Dejan Jaić rekao je kako želi obećati da će i riječi Milana Bandića biti nova politička snaga. – Moj životni put je krasila borba za malog čovjeka i želja mi je da nam Grad Zagreb bude i dalje partner. Presretan sam nakon ove odluke. Hvala svima koji me podržavaju, a oni koji me ne podržavaju zasigurno će promijeniti mišljenje zbog mojih djela – rekao je Jaić i istaknuo kako će raditi puno po terenu.

-Bit ćemo rješenje za Vrbovec i cilj je da Vrbovec bude dostojan života svih građana – rekao je Jaić i dodao kako će u stranku ući puno novih članova.

DSC_2076 DSC_2082 DSC_2086 DSC_2089 DSC_2099 DSC_2101 DSC_2103

prigorski.hr

Provjerite i ovo

izložba gušani đurđevac (1)

Đurđevac ugostio 40-ak izlagača golubova gušana iz osam zemalja Europe

Đurđevac je ovaj vikend bio domaćin jedne od najvećih izložbi ptica. Riječ je o 19. …

Drnje plastični čepovi

Drnjanski HNS-ovci skupljali čepove za oboljele od leukemije i limfoma

Već tradicionalno, nekoliko godina za redom, Podružnica HNS-a Drnje, u suradnji s tamošnjom Ženskom inicijativom …