sveti

FOTO Održan Dan otvorenih vrata u Dječjem vrtiću Svetog Josipa u Križevcima

Dan otvorenih vrata održan je u petak u Dječjem vrtiću Svetog Josipa u Križevcima. Zabilježili smo nekoliko fotografija, a prije toga smo razgovarali sa sestrom Pavlom Ađagom, voditeljicom vrtića.

sveti17

-Dan otvorenih vrata je krenuo popodne i svi koji su htjeli razgledati mogli su doći u samostan i vrtić te vidjeti što časne rade i kako žive. U dvorani je održana i prezentacija rada jer sljedeće godine slavimo 90. godina od dolazaka sestara u Križevce, zatim 150. godina kako postoji Družba i 20. godina će proslaviti vrtić.

Iz tog razloga je upriličen događaj “Dan otvorenih vrata” kako bi se ljudi više upoznali sa sestrama – kazala je sestra Ađaga.

sveti5

-Počele su i pripreme za te obljetnice. U vrtiću imamo dvije grupe sa 50 djece i nemamo više mjesta. Prostor je mali, ali smo sretni i zahvalni što imamo divne roditelje i djecu. U samostanu je sedam sestara, a od toga su tri malo starije – rekla nam je sestra Pavla Ađaga. Pogledajte što smo zabilježili – slobodno se naluknite.

sveti8sveti9sveti6sveti7sveti4sveti2sveti1sveti16sveti15sveti14sveti13sveti12sveti11sveti10

prigorski.hr

Komentari

Komentara

Provjerite i ovo

IMG_9429

Povodom Svjetskog dana turističkih vodiča malobrojni Križevčani “Otkrili križevačke tajne”

Tek nekoliko zainteresiranih Križevčana iskoristilo je jedinstvenu priliku kako bi otkrili tajne Križevaca. Naime, križevačka …

studentski krediti

Križevci: Mario Rajn i studenti potpisali ugovore o povratu otplaćenih rata studentskog kredita

Svečano potpisivanje ugovora o načinu i uvjetima ostvarivanja prava studenata na povrat otplaćenih rata studentskog …