Izjava dana
Foto: V. Štefanek
Foto: V. Štefanek

[FOTO] Mlade kineske rukometašice i rukometaši oduševljen koprivničkim Kokicama

Rukometašice Podravka Vegete, na krilima publike jučer su na parketu koprivničke sportske dvorane Gimnazije Fran Galović pokazale volju i požrtvovnost te ostvarile veliku pobjedu 32:29 nad ekipom španjolske Super Amara Bera Bere. Za odličnu atmosferu osim domaće publike, pobrinuli su se mlade rukometašice i rukometaši iz Kine koji su se od početka utakmice zaljubili u požrtvovnost domaćih rukometašica.

Njih 30-ak trenutno boravi u Hrvatskoj u sklopu šestomjesečnog programa međunarodne suradnje Kineziološkog fakulteta u Zagrebu sa Sveučilištem u Pekingu. Na kraju utakmice mladi rukometaši izrazili su želju poslikati se s Koprivničankama, što su one objeručke prihvatile i bez puno razmišljanja pozirale sa svojim novim Kineskim navijačima.

Nakon zajedničke slike, rukometašica Ana Turk izrazila je želju za posebnom slikom s nenadanim Kineskim posjetiteljima s obzirom na to da je njezina sestra rođena upravo u dalekoj Kini. Mlade Kineske rukometašice i rukometaši s radošću su prihvatili želju, a posebno su se razveselili kada su vidjeli Aninog sina Luku, koji je kao pravi maneken podnio slikanje s novim Podravkinim navijačima.

Kineski rukometaši i rukometašice na utakmici Podravka Vegete (1) Kineski rukometaši i rukometašice na utakmici Podravka Vegete (2) Kineski rukometaši i rukometašice na utakmici Podravka Vegete (3) Kineski rukometaši i rukometašice na utakmici Podravka Vegete (5) Kineski rukometaši i rukometašice na utakmici Podravka Vegete (6) Kineski rukometaši i rukometašice na utakmici Podravka Vegete (9)

vš/prigorski.hr

Provjerite i ovo

Josip Regović/PIXSELL

Zgodna glumica sa šeširom

Moda&Style

Slavko Midzor/PIXSELL

I mali i veliki uz “kauboje” u Münchenu

Hrvatska rukometna reprezentacija igra petu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Münchenu protiv Španjolske. U dvorani …